Sådan Konverter en håndværker EZ3 Bioklip Blade
kan The Craftsman EZ3 ridning plæneklipperen blive konverteret til barkflis græs i stedet for at indsamle det i en kurv til bortskaffelse eller kompostering. Når bioklip pladen er tilsluttet, græs skæres flere gange og omfordelt tilbage på plænen. Denne proces bidrager til en sund græsplæne i det lange løb . Konvertering fra sække til bioklip simpelthen involverer installation af bioklip plade leveres med plæneklipperen. Ting du skal
Bioklip plade og hardware (leveres med plæneklipperen )
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Fastgør par låsen kroge til jorddækning plade , før du sætter det til plæneklipperen. Stå pladen på enden med den bredeste del i bunden. Skub en svejsning møtrik gennem låsen krog og placere en lille lås vaskemaskine og stor skive på den anden side. Placer disse dele over en af ​​skruehuller og stramme en skrue igennem fra bagsiden til at holde dem på plads. Gentag denne proces for de resterende skrue hul, så der er to låsen kroge knyttet til bioklip plade .
2

Løft og hold skjoldet , så det er i en oprejst position og skub bioklip plade over foran klipperen . Pladen skal placeres som i trin 1 , med den bredeste del i bunden. Krogene på låsen skal være i nederste venstre hjørne og halvvejs op i højre side.
3

Loop krogene på låsen gennem hullerne på forsiden og bagsiden af ​​klipperen og lad deflektor skjold flytte tilbage i position. Plæneklipperen er nu klar til bioklip. Det er ikke nødvendigt at ændre vinger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com