Sådan installeres en Coleman Air Conditioner
Det Coleman mærket er kendt for sin camping og udendørs tilbehør , som omfatter en bred vifte af produkttyper. Coleman producerer også klimaanlæg. Disse omfatter boliger , som kun HVAC og elektriske fagfolk kan installere, og rooftop klimaanlæg til fritidskøretøjer, eller autocampere . Installation af en Coleman klimaanlægget er en enkel proces , så længe du vælger den rigtige enhed til din RV, der er bygget til at bruge en eksisterende luge eller loft åbning og kan oprette forbindelse til RV elektriske ledninger . Ting du skal
Skruetrækker
Utility kniv
Akryl caulk
Socket sæt med chauffør
Afisoleringstang myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk strømmen til din RV klimaanlæg -system ved at skifte breaker der styrer strøm til loftsmonterede tilbehør til off position.
2

Skru skruerne, der holder din RV tagluge ramme på plads inde fra din RV. Fjern lugen ramme som den falder væk fra loftet. Klip eventuelt limrester eller kalfatring med en hobbykniv til at frigøre rammen.
3

Kravl oven på din RV tag ved hjælp af den vedlagte stigen. Fjern eventuelle skruer holder lugen samling på plads fra oven. Fjern lugen låg og justering samling ovenfra, skære væk enhver lim eller caulking hvis nødvendigt.
4

Fjern ledninger adgang panel på bunden af ​​din Coleman klimaanlægget ved at fjerne de skruer, der holder det i sted .
5

Påfør en stribe af akryl caulk hele vejen rundt om montering sted på bunden af ​​Coleman klimaanlægget. Placer klimaanlægget over åbningen i din RV tag med skarpt vinklede ende peger mod køretøjets front .
6

Juster klimaanlægget position inde fra RV indtil Coleman klimaanlægget ventilationsåbninger tilpasse med loftet åbning.
7.

Vedhæft en 115- volt AC ledningsnet allerede er installeret i din RV loft til det 9-polede stik på klimaanlægget kontrolpanel trykke den på plads fast.

Installer nye ledninger til at forbinde Coleman klimaanlægget til din RV elektriske felt, hvis der ikke er et eksisterende tilbehør sele i loftet nær stedet for lugen. Rådfør RV brugsvejledning og Coleman klimaanlægget installation guide til at bestemme den korrekte ledningsføring processen.
8

Sæt kanalen divider og luft sæl plader i loftet RV, hvis din Coleman klimaanlægget er en model der omfatter dem. Sæt hvert stykke på plads i rækkefølge skitseret i Coleman klimaanlægget instruktionsbogen.
9.

Påfør en stribe af akryl caulk omkring omkredsen af toppen af ​​monteringsrammen .
10

Tryk rammen på plads omkring loftet åbning inde fra RV. Indsæt en af ​​monteringsboltene opad gennem rammen og hullerne i loftet efterladt af lugen er monteringsrammen .
11

Kør montage bolt i Coleman klimaanlægget ovenfor under anvendelse af passende størrelse sokkel og en driver. Gentag processen for de tre resterende monteringsbolte.
12

Klatre oven på din RV og kontrollere, at Coleman klimaanlægget er på plads ved at trække opad forsigtigt nær hvert hjørne.
13

Skru filteret og loft grill på monteringsrammen fra inde i din RV. Skift maksimalafbryderen til positionen for at teste enheden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com