Ulemper ved at bruge Rock som Barkflis
Rocks - i sådanne former som grus , flod sten og lavasten - lave et dekorativt , langvarig barkflis , der ofte bruges til landskabspleje og flerårige haver . I nogle tilfælde , selv om, klipper er langt fra ideelt , især for intensivt dyrkede områder som køkkenhaver , der nyder godt af temperatur regulering og organisk stof fra dækningsmaterialer såsom hø og halm . Omkostninger

Rocks er ikke nødvendigvis dyrere , men det er næsten altid nødvendigt at købe dem på nogle pris ; andre former for barkflis kan fås gratis eller til minimal udgift. Mange gartnere har adgang til store mængder af græsplæne udklip eller nedfaldne blade , som begge gør fremragende muld. ( Lawn udklip bør delvis tørres, inden de anvendes til jorden. ) Afgrøderester såsom tørret ært vinstokke (Pisum sativum) kan også bruges som barkflis på nul regning. Hvis disse materialer ikke er tilgængelige, vil landmændene ofte sælge forkælet hø til meget lave priser . En sådan hø kan ikke gives til dyr , men det normalt gør en fin muld.

Removal

Rocks kan skabe problemer, når det drejer sig tid til at fjerne din muld. Køkkenhaver normalt mulched kun for en del af vækstsæsonen , og selv stauder og landskabspleje områder har brug for periodisk renovering. Rocks er vanskelige at fjerne på grund af deres lille størrelse og deres tendens til at synke ned i jorden. Det er især generende, hvis klipperne er store nok til at hindre en hakke eller andet værktøj, der anvendes til lugning eller dyrke .

Næringsstoffer

En af de primære fordele af organiske dækningsmaterialer (såsom halm, hø eller græsplæne udklip ), er, at de tilføjer næringsstoffer og organisk materiale til jorden, da de gradvist nedbrydes. Dette giver dig mulighed for at bekæmpe ukrudt og forbedre din jord på samme tid . Rocks bidrager ikke organisk materiale til jorden, og eventuelle mineralske næringsstoffer i klippen frigives så langsomt, at jordforbedring er ubetydelig.

Temperaturpåvirkninger

Økologisk barkflis er værdsat for sin evne til at virke som en isolator , der hjælper med at holde temperaturen af jorden. Rock, på den anden side ikke en isolator. Barkflis anvendes ofte i slutningen af ​​foråret , efter at jorden er varmet op. Økologisk barkflis hjælper med at beskytte jorden mod de ekstreme temperaturer om sommeren ; denne effekt er især gavnligt for cool-sæsonen afgrøder som salat og ærter, som foretrækker køligere jord. Da vækstsæsonen nærmer sig sin afslutning , organisk muld er med til at bevare den varme akkumuleret i løbet af sommeren, og det holder planter vokser senere i efteråret. Rock barkflis vil ikke give disse fordele .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com