# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Havestatuer >>
DIY Grape Trellis
Selvom give en rigelig forsyning af saftige , saftige druer , vinranker er vægtige og frodig klatrere , der har brug trellising . Espalier i forskellige former er lavet af træ, plast, PVC stænger , aluminium rør og metal. En simpel drue espalier eller dorn understøtter hver vinstok at vokse lodret, så den modtager masser af sollys og luftcirkulation , hvilket resulterer i en sund afgrøde. Hver vinstok kræver sin egen espalier , med flere espalier afstand 8 meter fra hinanden. Byg din egen drue espalier for at spare penge . Ting du skal
2 9 -fods 2 -by- 4s ruler
Marker
Indlæg hul digger
Tarp eller trillebør
Beton
Water
Stick < br > 4 12 -fods 2 -by- 4s
Træskruer
Boremaskine
2 10 -fods 2 -by- 4s myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p> Læg en 9 -fods bord på jorden. Mål 3 meter fra den ene ende og markere stedet . Ved hjælp af en lineal, udvide dette mærke for at gøre en linie på den ene side og derefter til de øvrige tre sider. Også måle og markere en 3 -fods højde på den anden identisk længde af tømmer og udvide til at danne linjer på alle sider.
2

grave et hul i en solrig plet (en, der modtager seks eller flere timer af sollys hver dag), som er 3 meter dyb og 8 inches lang . Niveau bunden af ​​hullet. Saml jorden i en presenning eller trillebør . Mål 10 meter væk og grave et andet hul med samme dimensioner over stedet.
3

Hæld beton og vand i en spand , blande godt med en pind for at få en is ligesom konsistens. Følg producentens anvisninger .
4

Stand 9- fods tømmer ind i det første hul , holde markerede 3 -fods sektionen under jorden . Tilføj beton i hullet , indtil det er flere inches fra toppen. Lad tørre natten over . Gentag proceduren for at stå den anden længde af tømmer i det andet hul .
5

Hæld jord over den hærdede beton i begge huller . Gør dette indtil du når toppen af de huller, så hver er på samme niveau som den omgivende jord. Tamp jorden ned for at fjerne eventuelle luftbobler .
6

Hold en ende på en af ​​de 12 -fods poler og har en ven holde den anden ende. Placer det vandret 6 inches fra toppen af ​​de lodrette stænger. Juster denne vandrette bord, så en fod udhæng fra hver side, og bore træskruer at sikre det på plads.
7.

Placer en anden identisk pol vandret over den foregående, men en fod nedenfor. Fastgør det for både lodrette pæle ved at bore træskruer . Sikre Også de resterende to 12- fods længder til de lodrette stænger . Space hver en fod fra hinanden.
8

Fastgør begge de 10 -fods stænger til de lodrette stolper i form af en X form. For at gøre dette , skal du fastgøre toppen af ​​den ene pol til toppen af ​​en lodret stilling med træskruer . Spred det diagonalt , så det opfylder bunden af ​​den anden lodrette stolpe. Bor træskruer til at slutte den nederste kant i stedet for den anden lodrette stolpe . Gentag denne fremgangsmåde for at montere toppen af ​​den anden pol til den anden lodrette stolpe , og den nederste kant til bunden af ​​den første lodrette stolpe .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com