# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Havestatuer >>
Sådan Tie flagstang Ropes
eje din egen flagstang giver dig mulighed for at flyve din college farver eller vise din patriotisme. Der er ingen grund til at vente på en national helligdag til at hæve Stars and Stripes. Vide, hvordan at binde rebene - den halyard - på din flagstang for at øge holdbarheden af ​​dit flag og holde det sikkert på plads , selv i de stærkeste vinde . Når din halyard har overgået sin nytte , vil du vide , hvordan du udskifter det. Ting du skal
Rope
Elektrisk tape
karabinhager myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Måle en længde på flag reb til ca to gange højden af din flagstang . Dette reb vil blive din nye fald. Splejse en ende af din slidte storfald til en ende af din nye tov. Wrap enderne sammen med elektrisk tape .
2

Træk splejset reb op flagstangen og lad det slå igennem den stationære remskive foroven. Bring splejset ender tilbage til bunden Frigør det gamle tamp fra din nye tov. Skær den nye reb , så de to løse ender nå 02:58 meter under klampen på din flagstang .
3

Bind en knude for at slutte sig til de to ender af dit nye reb , der udgør en løkke . Hvis dit reb er lavet af polyester, kortvarigt udsætte de rå ender til en flamme for at forhindre rebet flosser .
4

Hæv knude til toppen af ​​flagstangen , og sørg for knuden rejser op den side, der er tættest på stangen. Stop, når knuden når lige under den øverste remskive .
5

Vedhæft en karabinhage nær bunden af ​​rebet løkke. Brug ekstern linje til at brødføde en løkke gennem øjet på din karabinhage , trække den over krogen og stramning det.
6

Fastgør den øverste tylle af flaget til karabinhagen du vedlagt. Hæv flaget lidt og bruge det som en guide til fastgørelse i bunden karabinhage til fald. Fastgør den nederste krog på samme måde, du har installeret den første.
7.

Fastgør bunden af flaget til bunden krog. Hæv flag til toppen af stangen . Den halyard knude vil komme ned til bunden .
8

Pak knuder enden af ​​rebet opad , fange bunden klampen på flagstangen . Træk det over toppen klampen og tilbage til bunden og danner et ottetal . Wrap rebet rundt klamperne flere gange, indtil rebet er sikker. Putte den resterende reb under din endelige wrap at sikre flaget.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com