# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> haveskure >>
Hvordan at reparere en Have vindue
Reparer en haven udhus vindue for at bevare en attraktiv og funktionel udendørs rum i din have. Have vinduer indeholder en træramme kaldes en vinduesramme . Ruden holdes på plads med glarmester point og ruder kit. Reparer træ med en todelt epoxy, mens der rettes glasset ved at fjerne de punkter og kit, udskiftning af ruden og geninstallere de punkter og kit. Bevar din have vinduer sæsonmæssigt at undgå omfattende reparationer . Ting du skal
Flad bar
Tænger
Stålbørste
Sandpapir
spartel
flad skruetrækker
Træ epoxy
Poly børste
Window caulk
Glazier points
Tack hammer
Ruder kit
Træ slut
Paintbrush
dykker
hammer
Vis Flere Instruktioner
1 < p> Tag vinduet fra haven udhus ved nysgerrige stoppesteder , der holder vinduet på plads fra. Brug en flad bar til at arbejde stopper op , indtil de kan trækkes ud . Fjern dykker med en tang .
2

Fjern vindue fra åbningen og placer den på et arbejde overflade . Tør nogen løs maling og snavs med en stålbørste . Sand træet glat med sandpapir .
3

skrabes ud ruder kit omkring ruden med en spartel. Arbejde omkring kanterne omhyggeligt løsne og fjerne det kit.
4

lirke glarmester punkter med spidsen af ​​en flad skruetrækker . Vær forsigtig med ikke at lægge pres på glasset som du lirke dem ud. De punkter holder glasset på plads.
5

Løft ruden ud af vinduet åbning. Let stålbørste træet nedenunder rude for at skabe en glat overflade.
6

Bland epoxy primer med en spartel og anvende det til det beskadigede område af træet skærf med en poly pensel . Lad primeren oprettet for rettet mængde tid. Bland epoxy filler og anvende det med en spartel. Lad epoxyen tørre. Sand det reparerede område flugter med overfladen af træet.
7.

Påfør en stribe caulk omkring det område af rammen , hvor ruden sidder . Sæt det nye rude i vinduet åbning. Tryk den mod caulk .
8

Tryk glarmester punkter ind i skoven for at holde ruden på plads ved hjælp af en tack hammer . Indsæt point fra hvert sted langs ruden , hvor du har fjernet en.
9

igen glasur ruden med ruder kit og en spartel . Opret en gnidningsløs overgang i hjørnet fra hvor glasset opfylder vinduesrammen til den forreste overflade af åbningen. Lad kit tørre.
10

Påfør en træ-finish til den reparerede haven vinduet. Lad finish til tørre.
11

Sæt vinduet i rammen i udhus . Geninstaller stopper med dykker og en hammer . Kør negle gennem de eksisterende huller i stopper.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com