Hvordan man opbygger Plant Hylder
Mens enhver gartner kan lide at komme ud og grave deres hænder i jorden, nogle er ikke så heldige at gøre det på grund af mobilitet eller restriktioner plads . Med dette i tankerne , kan et sæt af plante hylder bygget i form af en trappe gøres relativt let at give gartnere med lidt eller ingen jord til at have en container haven ret på deres veranda eller balkon. Det skridt design giver mulighed for nem adgang til planterne , selv når de er i ryggen og hjælper med at holde planter i fronten fra blokerer lyset fra deres naboer. Kan alle gøres lettere vanding og vedligeholdelse med trappe plante hylder , too.Things du har brug
To pre-cut træ tre -trins former, stringere
Two 1 af 4 tommer boards , 3 meter lang for stående understøtninger
Two 1 af 4 tommer boards , 2 meter lang for basen understøtter
Tre 1 med 10 tommer bestyrelser , 4 meter lang for hylder
Hammer
Rust -bevis negle myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Lay stringerne ned på jorden. Indstil "top" af trappen ved siden af ​​hinanden , og bunden vender væk . Placer en 3- fods lange , 1 af 4 tommer bord løber ned fra toppen for at oprette en lodret stående støtte til trin . Nail gennem støtterne og ind stringerne at sikre.
2

Stand stringerne op , to meter væk fra hinanden med støtterne står i. Har en ven holder stringere , mens du lægger understøtningen støtter . Placer en 2- fods lange støtte bord ved foden af ​​"bunden" af trappen. Bestyrelsen skal køre vandret langs bunden og overlapper begge stringere , forlader kanten af ​​brættet flugter med yderkanten af stringere . Nail gennem bestyrelsen og ind i stringer at vedhæfte .
3

Gentag processen langs ryggen ved at fastgøre basen støtte til de stående understøtter. Disse kanter vil ikke køre flush ligesom fronten gør. Nail gennem basen understøtter og ind i stående understøtter at sikre.
4

Start i bunden af ​​trappen og tilpasse det første skridt over stringere . Der bør være omkring en fod på hver side af trin og ikke helt to fødder i midten. Nail gennem trin og ind i stringere vedhæfte. Gentag dette trin for at fastgøre den midterste og bageste hylder. Placer trappe hylderne i den ønskede placering .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com