# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> havemøbler >>
Hvad er en Glider Bench
? Et svævefly bænk er et stationært stykke af udendørs møbler , der har en glidende bevægelse ligner en gynge. En glide hængekøje var det oprindelige navn for denne opfindelse , ifølge PatioLivingPlus.com . I dag er det også kaldet en udendørs svævefly . Du kan købe svævefly bænke i talrige materialer og et stort udvalg af stilarter , eller endda lave en selv ved hjælp af et mønster eller gør-det- selv kit. Typer

Tænk på enhver form for bænk med en opbakning, og mest sandsynligt du kan finde den stil som et svævefly bænk. Glider bænke er tilgængelige i metal , stof med metal , forskellige typer af træ , high-density plast, træ og plast kompositter , og flet. De er solgt i mange stilarter såsom Adirondack , klassisk log, mission og retro design i metal bænke. Den svævefly bænk er generelt designet til sæde to eller tre voksne komfortabelt , og nogle versioner er lavet kun for børn. Nogle svævefly bænke har matchende stole og hynder er også tilgængelige.

Fordele

Et svævefly bænk giver dig en lempelse af en gynge med bekvemmeligheden af ​​en stationær bænk. Da du ikke behøver at suspendere bænken , som du ville en gynge , kan du placere den hvor som helst du vil. Du kan lide et svævefly bænk på din veranda , terrasse eller dæk , eller i gården eller haven. Glider bænke kan holde mere vægt end veranda gynger , fordi de står på en plan flade snarere end at blive suspenderet.
Rengøring

Du kan rense de fleste svævefly bænke med lidt vand og mild sæbe , ifølge PorchSwings.com . Møbelproducenter almindeligvis anvender en udendørs lak til træ svævefly og en rust -hæmmende belægning til metal svævefly . Dette beskytter materiale ikke kun fra vejrliget , men fra sæbe og vand. Desuden er nogle sæber lavet specielt til brug på træ. Læs vejledningen til at sørge for denne metode til rensning er OK. For at rense en plastglideren bænk , bare slange det ud og tørre det af med sæbe , hvor mere intensiv rengøring er nødvendig .
Off-Season Care

Mange svævefly markedsføres som al slags vejr produkter. For at holde din bænk i fremragende stand, dækker det i løbet af lavsæsonen eller gemme det i et skur eller garage. All- træ havemøbler generelt er mest følsomme over for vejret, men visse typer metal kan ruste , da resistent belægning slidt væk . Korrekt lavsæsonen pleje er især vigtigt, hvis du bor i et klima med hårde vintre .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com