Hvordan man opbygger en plantning seng Mod et hus
Et færdigt hjem landskab , med græsplæne, blomsterbede , grænsekontrol buske og landskabelige træer , er en ting af skønhed. Men når du lige er startet ud , kan tanken om at designe layoutet være skræmmende. Start med at bygge blomsterbede mod huset med både dekoration og funktionalitet i tankerne. Brug mursten eller blokke til at bygge en lille mur , eller bare bygge sengen og lad blomsterne taler for sig selv . Ting du skal
Konkrete blokke /mursten
Quick -dræne havejord
Organisk kompost
Gødning
have gaffel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Find de rigtige steder mod dit hus for ideel blomst vækst. De fleste blomster blomstre bedst med fuld sol , så vælg et sted , der får solskin hele dagen, eller solen om morgenen med filtreret skygge om eftermiddagen. Prøv at finde et sted , der dræner hurtigt efter regn , da blomsterne ikke nyde at sidde i vand og kan dø .
2

Mark off 5 til 15 kvadratmeter plads til din blomst seng , for at give selv plads til variation i beplantning og rum under havearbejde. Passer til dit blomsterbed til størrelsen af huset , plads og dine personlige præferencer. Brug huset som den ene side af blomsterbed .
3

Byg din blomsterbed baseret på dine personlige præferencer og dræning på webstedet. Hvis dit websted dræner godt, kan du ændre jord og plante blomster i jorden. Grave i top 6 til 10 inches af jord til at bryde det op , og fjern eventuelle ukrudt eller klipper. Lay 2 inches af hurtig -dræne havejord og 2 inches af organisk kompost på toppen af sitet , så brug en have gaffel til at blande de ændringer i det dyrkede jord.
P Hvis dit websted ikke dræne godt , eller du foretrækker en mere etableret look, bygge et højbed til at øge dræning og fremvise blomsterne. Skitsere haveområde med et lag af beton blokke eller mursten. Denne mur vil ikke komme under nogen tunge pres , så stable blokke eller mursten uden cement . Bland hurtigt dræne havejord og organisk kompost i lige store dele, så skovl blandingen i blomsterbed at udfylde det. Lad 1 til 2 inches af rummet mellem jordoverfladen og toppen af ​​muren.
4

Tilføj langsom frigivelse kornet 5-10-5 gødning til de top 6 inches af jord i enten rejst eller in- jordlejer at øge ernæring til udplantning. Følg producentens anvisninger med hensyn til mængden af ​​gødning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com