Dyrkningen af ​​Blomster
Ukrudt er den bane af blomsten gartner. De overlever i blomsterbede ved voksende pælerod og frø , der arbejder deres vej dybt ned i jorden - med hjælp af lavvandede grave med en gartner plantning eller luge . Alt for ofte , gartnere ty til herbicider til at dræbe ukrudt , men dette dræber kun toppen af ​​disse uønskede planter. Dyb dyrkning og gentagen dyrkning gennem vækstsæsonen giver en mere permanent løsning. Start Right

Før plantning årlige eller flerårige blomster , kultivere til en dybde på 6 til 8 inches og tilføje organisk materiale til at løsne jorden og forbedre dræning. Ikke alene gør ukrudt nemmere at fjerne , men det giver også ilt og lys til at fremme spiring . Når spiret , ukrudt er lettere at trække fra løsnede jord . I jorden, hvor stauder eller pærer er plantet , bør dyrkning finde sted, når stauder er delte. Gentagen dyrkning svækker ukrudt befolkning endnu mere.
Know Your Enemy

Forskellige ukrudt kræver forskellige dyrkningsmetoder strategier. Pisang og mælkebøtter har dybe pælerod . Burre-snerre og quackgrass spredes ved udløbere - stout rødder , der rejser lige under jorden sætte nye anlæg på vækst noder. Brug det rigtige værktøj og metoder til at dyrke jorden for at fjerne hver. Dyrke blandt lavvandede rodfæstede enårige og flerårige og løg , der sender ud rødder omkring væksten plade i bunden af ​​pæren og langs plantens stængel kræver ugentlig årvågenhed . I løbet af sommeren, når varmt og tørt vejr begunstiger væksten af ​​ukrudt snarere end blomster. Kunstvanding og hyppig dyrkning medvirke til at reducere konkurrencer fra ukrudt.
Plante Smart

reducere behovet for vækstperioden dyrkning , som forstyrrer voksende planterødder samt ukrudt , ved at praktisere grøn landskabspleje. Grøn landskabspleje indebærer planlægning haver at bruge lokale ressourcer. Følgesvend plantning placerer urter og endda grøntsager i blomsterhaven at binde kvælstof og giver skygge eller andre fordele til de enkelte anlæg. Hjemmehørende planter konkurrere effektivt med sommer ukrudt , fordi de er monteret nøjagtigt til lokale jordens frugtbarhed og klimaforhold. Xeriscaping grupper planter, der har samme behov sammen og regn haver holder regn på plads til gavn for jord og planter i stedet for at lade det løbe ud i storm kloakker.
Dækningsmaterialer

dækningsmaterialer tvinge ukrudt at vokse langt , langbenet stilke for at komme til sollys , hvilket gør lugning lettere. Desværre tunge dækningsmaterialer fremstillet af sten eller barkflis faktisk kan komprimere jorden , hvilket gør gentagen dyrkning nødvendig. Let, organisk barkflis lavet af godt rådnet kompost , blade og havejord ikke blot forsinker væksten af ​​ukrudt , men også kan dyrkes i det øverste jordlag af næste forår have.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com