Hvad er Hummingbird mad med Brown Sugar
? Hummingbird mad lavet med brunt sukker ikke har et særligt navn, men det er ikke sundt for kolibrier. Forskellige typer af sukker og sødestoffer har forskellige sammensætninger og næringsstoffer , og selv om de er fine til konsum de kan han skadeligt for vores små fjerede venner. Bortset fra det visuelle glæde kolibrier giver ved at udføre kunstfærdige arial manøvrer , de giver et par vigtige tjenester i din værftet. Kolibrier bestøver blomster og bruge burst af energi fra sukker i blomst nektar og foderautomater til at fange insekter , herunder myg og edderkopper. Saccharose i Flower Nectar og kommercielle Sugars

Nectar er en næsten ren kilde til en sukker kaldes saccharose. Hvidt , melis er det produkt, der mest ligner saccharose fundet i blomst nektar foretrækkes af kolibrier. Brug aldrig kunstige eller alternative sødestoffer til kolibrier. Farin og andre sukkerarter bør ikke erstatte granuleret hvidt sukker i foderautomater. Brunt sukker er hvidt sukker sprøjtes med melasse, et jern -rige biprodukt af sukker raffinering. Turbinado sukker , primært findes i helsekost butikker , behandles på samme måde som melis , men mindre af melasse fjernes fra sukker, så der er mindre sucrose til rådighed, og den indeholder op til fem gange den mængde jern , at hvidt sukker gør . Den store mængde af jern kan dræbe kolibrier.
Commercial Hummingbird Food

Kommercielt tilgængelige kolibri fødevarer blandinger er dyrere end hvid , melis og har en bred vifte af farvestoffer og konserveringsmidler , som ikke er nødvendig . Selv produkter tilsat vitaminer og mineraler, der ikke er nødvendige, fordi kolibrier vil balancere deres sukkerholdige kost med insekter og edderkopper , de spiser .
Nej tak til Honey

honning er et naturligt fremstillet produkt, men bierne bruger nektar fra blomster, kolibrier ikke normalt foder fra . Nektar foretrækkes af bier ikke har den kemiske sammensætning , som kolibrier har brug for. Desuden er nektar ændres endnu mere ved bierne , når de vender nektar til honning , ifølge det sydøstlige Arizona Bird Observatory . En anden undergang til honning er, at det kan indeholde sporer , der vil gøre kolibrier syge.
Mad og Feeders

Mix 04:57 dele vand til en del sukker og kog for et par minutter i en gryde på komfuret eller i mikrobølgeovnen . Dette vil bidrage til at bevare fødevaren. Afkøl blandingen helt, før fylde din foderautomater. Opbevares i køleskab rester. Hummingbird fødevarer bør ikke blandes med rød farve . Nectar er , trods alt , farveløs og fuglene kan finde det bare fint. Farve, der anvendes til at tiltrække Hummers skal være på ydersiden af ​​føderne , ligesom blomsterne findes i naturen . Rene foderautomater mindst en gang om ugen med kogende vand og en flaskerenser . Eddike kan bruges, hvis formen er et problem, men undgå sæbe , fordi fuglene ikke kan lide smagen , hvis rester er efterladt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com