# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Flower Garden >>
Fastholdelse Walls for blomsterbede
Indfatningsvægge for blomsterbede er nemme at installere . Byg dem ud af enten tømmer eller sten, men ikke bruger behandlet tømmer , når bygge støttemure til dit blomsterbed , da dette kan være giftige for nogle arter af blomster. Når man bygger i træ støttemure , enhver type af træ er fint at bruge ; cedertræ er ganske almindelige. Indfatningsvægge er nødvendige for at plante en have i nogle områder på grund af hældningen af værftet , da jord løbe årsager oprykning af mange planter. Ting du har brug
Spraymaling
Skovl
Målebånd
4-fods niveau
Hand manipulere
landskab stof
Saks
Jord
Chainsaw < br > Murværk oplevede
Hammer
12 -tommer galvaniserede spikes
Perforeret afløbsrør
Metal rake
Havearbejde jord
Gødning
Vis Flere Instruktioner
1

Ring til din lokale digger hotline . Bed dem om at komme til din ejendom for at markere placeringen af ​​dine forsyningsledninger . Mange byer yde denne service gratis.
2

Spraymaling omridset af din støttemur på græs. Grave en grøft langs det malede areal med en skovl. Renden bredde skal måle 12 inches for en sten støttemur eller 3 meter til et træ tømmer støttemur . Renden dybde bør være 6 inches mere end højden af ​​sten eller træ , du bruger. Lå en 4-fods niveau i gravet -out område . Hvis den ene ende af renden er højere end den anden, barbere noget af snavs at udjævne det ud.
3

Tamp ned i bunden af grøften med en hånd sabotage . Udrulle en strimmel af landskabet stof over gravet ud område. Overlapning af stofstrimler med mindst 6 inches. Skær stoffet et par inches større end haven sengen ved hjælp af en hobbykniv .
4

Hæld 6 inches af jord langs bunden af ​​grøften og tamp den ned. Indstil det første lag af træ eller sten i renden . Anbring et niveau oven på det første lag for at se om det er plan. Juster jorden under det første niveau , hvis nødvendigt.
5.

Indstil det andet lag oven på den første. Hvis du bruger stabelbare sten , skubbe læben på bunden af stenen tæt mod ansigtet af stenen den hviler på . Hvis du bruger tømmer , skal du placere det andet lag 1/2-inch tilbage fra ansigtet af det første lag . Forskyde samlingerne i både træ og sten støttemure .
6

Mål længden fra sidste lagt sten eller træ til hjørnet af støttemur . Skær en sten eller træstykket til at passe ind i dette rum . Brug en motorsav til at skære træ tømmer eller en muret sav til at skære sten .
7.

Hammer 12-tommer galvaniserede pigge ind i slutningen af ​​hver træ for at sikre det på plads. Når fire lag er lagt, hæld 6 inches af jord bag støttemur . Rake jorden. For væggene er højere end 3 meter , placere en perforeret drænrør bag væggen . Den ene ende af røret bør strække sig lidt forbi skillevæggen for at tillade vand afstrømning. Hæld mere snavs bag muren og niveau det med en rive .
8

Fortsæt om niveauer af sten eller træ , indtil støttemur har nået den ønskede højde. Fyld de øverste par inches bag støttemur med havearbejde jord . Føj gødning til jorden og bruge en skovl til at blande det i, afhængigt af typen af blomster, du vil være voksende .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com