Cascading Shade Planter
Cascading planter kan være lav til jorden og kaskade over en gangbro , indkørsel eller altankasse . Alternativt nogle buske har blomster eller grene, bue og blomstre med hængende blomster eller flagrende blomster. Mange cascading planter kræver fuld sol , men et par stykker vokser godt i delvis sol eller fuld skygge. Trailing Twinspur

Trailing Twinspur ( Diascia hybrid ) har brug for sol, men klarer sig godt i let skygge . Det er et medlem af Snapdragon familien. Disse producerer blomster i det tidlige forår , og fortsætter med at producere gennem efteråret. De er meget hårdføre og har en stærk evne til at modstå frost . De er en fantastisk tilføjelse til en altankasse eller som bunddække i din landskabspleje .
Maidens Blush Fuchsia

Maiden Blush fuchsia ( Fuchsia magellanica var. Molinae ) er en anden hårdfør cascading plante. Det kan vokse til at være omkring 3 meter høj og har hængende grene , der blomstrer med mange små, rørformede blomster . De vokser godt i US Department of Agriculture zoner 6 til 10 . Hvis du ønsker at tilføje en tropisk føler til din have , denne plante gør en slående tilføjelse. Delvis skygge er bedst for Maiden Blush fuchsia .
Krybende Phlox
Creeping Phlox er en carpetlike plante med en bred spredning .

Krybende phlox ( Phlox stolonifera ) er en carpetlike bunddække , der klarer sig godt i fuld skygge . Små, sarte blomster blomstre i løbet af foråret . Phlox klarer sig godt i USDA zoner 3 til 9 . Den har en spredning på 2 meter og vil kaskade over en indkørsel eller gangbro . Det har et vandfald -lignende virkning, hvis plantet på en skråning .
White Nancy

Lamium maculatum "White Nancy " er en lavtvoksende bunddække . De er sølvhvide med grønne kanter og har hvide blomster. Anlægget spreder op til 3 meter og vokser til at være mellem 6 og 12 inches. The White Nancy vokser hurtigt og klarer sig godt i delvis til fuld skygge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com