Sådan Regrow Bromeliad Flowers
Bromeliad blomster er en varieret, forskelligartet gruppe af planter, der er hjertelig, kræver meget lidt vedligeholdelse og trives i næsten alle forhold. Forskellige typer af bromeliads kræver forskellige betingelser for vækst , dog. For eksempel behøver luft bromeliads ikke behøver at blive plantet i jorden , men skal lægges i blød i vand en gang om ugen . Mange bromeliads dør efter blomstring , så fornybare planterne kræver, at du høste de små udløbere , og derefter genplante eller montere dem . Ting du skal
lille saks
Lille aktiepost
Bromeliad udløbere
Soilless potteblanding
Fin -grade orkidé potteblanding
Gravel
Bakke
Vandopløseligt gødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

høst døende bromeliad er udløbere ved at skære dem fra moderplanten midtvejs ned tilslutning stilk. Fjern eventuelle tørre skæl i bunden af planten. Du kan også dyrke bromeliad udløber i samme gryde som moderplanten ved at skære moderplanten tilbage til sin base .
2

Forbered jorden blandingen i en gryde , hvis du vokser en jordbaseret bromeliad . Bland en halv soilless pottemuld mix med en halv orkidé potning mix . Dette vil give den sure jord, hvori planterne trives. Placer udløber i jorden og sikre den med en lille indsats for at holde det på plads. Vand det dagligt for at holde jorden fugtig . Tag staven , når rødder er vokset , og planten kan blive på plads på egen hånd.
3

Fyld en bakke med grus og vand. Placer bakke under bromeliad plante. Dette vil øge luftfugtigheden i området omkring planten , hjælper det til at vokse .
4

Mount en luft bromeliad udløber på et stykke træ med giftfri lim eller nylon bånd. Vær sikker på , at du nemt kan fjerne udløber til vanding . Spray luft bromeliad udløber dagligt med vand og lægges i blød i vand i 10 til 15 minutter om ugen.
5.

Placer luft eller jordbaserede bromeliad i et område med masser af indirekte sollys. Selv om de fleste bromeliads kan tåle en bred vifte af temperaturer , så prøv at placere den i et område, hvor det vil være mellem 50 og 90 grader Fahrenheit .
6

Gød det jordiske bromeliad ved hjælp af en vandopløselig gødning på ca 1/4 af den anbefalede dosis på pakken. Kun befrugte udløbere , når du først høste dem , indtil de blomst.
7.

Gentag denne proces ved at skære udløbere fra det nye anlæg , du har regrown .

Hus Have © have.989214.com