Hvad skal maskinen bruges til at skære en kant på blomsterbede
Skæring et nyt blomsterbed med en udgravning skovl og grub hakke er let for en lille seng , især hvis en teenagedreng bor i nærheden , der har brug for penge for bil betalinger . For Serpentine grænser og større senge - eller travle gartnere - flere maskiner vil skære en pæn kant . Nogle er dyre at købe, men mange leje centre bære flere eller alle af dem. Kantpudsere
Brug kantpudsere for små , ​​enkelt -formede senge.

Kantskærere er " knive på en pind , " med en skarp skærekniv monteret på siden af en gearkasse , der enten roterer klingen eller flytter to blade som et elektrisk kniv. Deres primære formål er at kant langs vandreture og græsplæner , så de vil arbejde for kantning alle, men de største senge eller hvor dyrkningen er nødvendig i tillæg til kantning . Kantpudsere er ikke meget manøvredygtig ; de fungerer bedst , når der skæres lige linjer eller brede kurver. Kantpudsere fås i el eller gas -drevne modeller, og er en maskine, der kan vise sig mere økonomisk at eje end at leje på grund af deres anvendelighed i kantning gåture.
Rototiller
En bageste Tyne rorpind .

kompakte maskiner , der ligner en over- bygget plæneklipper er have havefræsere eller kultivatorer . De sport en række krumme skæreknive der graver i jorden og bryde det op . Knivene er ofte synlige på letvægts havefræsere , fordi de er monteret foran akslen. Heavy Duty " bag Tyne " havefræsere ' blade er dækket af en beskyttende plade for at holde knivene væk fra førerens fødder . Gartnere , der starter en ny seng vælger ofte havefræsere , fordi de dyrker jorden samt rive op græs. De forlader pæne kanter , men jorden har brug for inspektion og sammenrivning at fjerne sten og planter. Nogle letvægts "mini" havefræsere er drevet af elektricitet , men de fleste er gasdrevne .

Små Trenchers
Trenchers forenkle skære når nye senge vil have indsat kant.

Trenchers betjene enkelt roterende knive eller et sæt vinger på en kæde, der graver slots til en række projekter, herunder franske afløb, kunstvanding rør og kæledyr hegn. En lille trencher med en justerbar enkelt 12-tommer klinge kan skære en grøft så overfladisk som 5 eller 6 inches dyb - bare dybt nok til at afskære alle rødderne. Den maskine, der består af en lang organ til at bære motoren , opskæring boks og udledningsslisken , trækkes langsomt langs grænsen. Selv små kædegravere er tunge maskiner , og store maskiner kræver særlig uddannelse for sikker drift. Efter nedgravning er afsluttet, skal græstørv på sengen side af renden gravet ud og fjernes. Kædegravere har gasmotorer.
Sod Cutter
Sod skåret fra senge beriger kompost bunker .

Trække en vandret blad gennem spadestik i en dybde på et par inches , spadestik kuttere vibrere og skære rødderne af græstørv , som det er skubbet sammen i en lige linje ved sin operatør . Sod ruller op så let , efterlader en ren kant med få tilbageværende jordstængler at fjerne. Spadestik kuttere er tunge, gas-drevne maskiner, der kræver en stærk par arme og skuldre til at fungere. Udlejere kan også tilbyde manuelle spadestik kuttere , der er billigere at leje , men som kræver mere fysisk anstrengelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com