Hvordan man opbygger et vifteformet Wood Lattice for Klatring Blomster
Fan gitre fungerer godt til at træne ornamentale vinstokke til at give dem en tiltalende vækst vane , og de ​​giver dig mulighed for at dyrke planter lodret, hvis du kort på plads. Længden og præcise antal af dine tømmer stykker anvendes i dette projekt afhænger af, hvor stor du vil have din gitter at måle. Du kan bruge en anden person til at hjælpe dig med at bøje de lodrette lameller , mens du klemme den øverste crosspiece i at gøre den oprindelige ramme. Ting du skal
5 til 9 stykker 1 af 4-tommer knastfrit tømmer
bordrundsav
Safety gear og tøj
Klemmer
Træ lim
1 1/4- tommer træskruer
Bor
2 til 4 maskinbolte og skiver myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Rip ni til 12 strimler fra en eller to stykker af 1 -by - 4-tommer tømmer med en tabel sav. Hver strimmel skal måle omkring 3 /4 inches tyk. Tag 3/4-inch strimmel skåret fra midten af ​​tømmer stykke , og læg det til side. Centret strimmel har stærkere træ og vil tjene som gitter spil.
2

Skær en af ​​de andre 3/4-inch strimler i tre eller flere stykker til dit kors lameller . Antal og varighed af brikker afhænger af, hvor stor du vil have gitter.
3

Tag 3/4-inch midterrabat du afsat tidligere. Skær den i seks lige store stykker til din ramme . Deres længde afhænger af tømmer længde og hvor stor du vil have gitter til at måle .
4

Opret gitterrammen . Lav et center aktiepost ved at placere to af de stykker skåret fra 3/4-inch stribe ved siden af ​​hinanden . Clamp, lim og skru ned på længden af ​​de stykker med 1 1/4-inch skruer.
5.

Placer de fire lange lameller efterladt på begge sider af midten spil, to på hver side . Arb baser bør butt direkte ved siden af ​​hinanden , brikkerne spreder sig ud for at gøre en vifteform . Clamp og bolt i bunden af ​​brikkerne til bunden af centret indsats ved hjælp 03:58 maskinbolte og skiver.
6

Sæt den øverste crosspiece forsigtigt bøje de udvendige lameller til ventilatoren ud og mødes på kanten af ​​tværstykkets . Fastspænde hver side på plads. Lim og skru krydsstykket på plads til centret indsats og inde og perimeter lameller , ved hjælp af 1 1/4-inch træskruer . Kontroller brik er lige med en firkant.
7.

Fastgør næste crosspiece ned , måler at sikre lige afstand mellem hver crosspiece , afhængigt af gitter størrelse. For eksempel, hvis målingen fra bunden af ​​den øverste crosspiece til det punkt i bunden , hvor rammen lamellerne åbne op er 4 meter lang, og du har flere tre Tværstykkerne , installere den anden crosspiece 1 1/3 meter ned fra toppen en, og installer det næste kryds lamel 1 1/3 meter ned fra , at man , indtil du installere alle tre cross lameller . Clamp, lim og skru hver crosspiece til centrum indsats og to uden lameller , som du går . Kontroller , at hvert stykke er firkantet før flytning.
8

Installer dit gitter i en plantageejer eller i jorden, grave et hul op til den første crosspiece og pakning af snavs omkring det at stabilisere den.

Hus Have © have.989214.com