Guide til Tilføjelse Tulle til en Grapevine Arbor
Som haver blomstre hele foråret og sommeren, folk ofte ønsker at flytte deres fester udendørs. Et velplaceret lysthus skaber en naturlig indgang til haven og giver en baggrund for fest dekorationer også . For en fødselsdagsfest, bryllup eller baggård reception , dekorere haven Lysthuset med tyl hjælper med at give en blød og romantisk føler til rummet. Kombineret med en løvhytte fuld af bloom blomster , druer og frodige grønne , tyl skaber en ideel kulisse for fest fotos eller et bryllup ceremoni . Om Tulle

Tulle er en fælles, netlike stof, der anvendes hyppigt i fest dekorationer , for at skabe tutus og skabe underskirts for kjoler. Selv om de fleste almindeligt forekommende i hvid, tyl er undertiden også i andre farver og kan være farvet passer til enhver farveskema. Tulle er let at manipulere , klippe, twist og slips , hvilket gør den ideel til arbejde gennem åbningerne i en vinstok lysthus.

Farvning Tulle

Tulle stoffer kan nemt være farvet ved hjælp af standard stof farvestof, så du kan skabe den perfekte farve til at supplere din fest eller haven indretning. Tilsæt ca 3 quarts vand fra hanen, et farvestof pakke og 1 spsk salt til en suppe gryde . Rør, indtil saltet opløses fuldstændigt . Varm indtil farvestoffet begynder at koge . Sluk for varmen på komfuret og tilsæt tyl til puljen. Rør forsigtigt, indtil den tyl synker ned i farvestoffet. Hold tyl i farvestoffet , indtil det bliver lidt mørkere end din bestemt farve. Fjern tyl fra farvestoffet og føje det til en skål fyldt med koldt vand. Skyl tyl i koldt vand, indtil vandet er klart . Sæt tyl i et bad af hvid destilleret eddike til at indstille farven . Lad det i badet i 10 minutter , skyl den og hænge det til tørre.
Skæring og vedhæfter Tulle

For at dække en pergola med tyl , plast zip bånd er ideelle til at holde tyl på plads. De er nemme at manipulere og blande i med hvidt tyl og er let at skære væk, når det er tid til at fjerne dekorationer. Tilskåret tyl til en passende størrelse til at dække dorn . Medtag omkring 50 procent mere tyl , end du tror, ​​du bliver nødt til at rumme vride og indpakning tyl omkring lysthus. Væve tyl gennem espalier arbejde på Lysthuset eller pak det omkring arbor poler i en cirkulær måde. Fastgør med zip bånd som nødvendigt. Zip bånd vil også forankre tyl i tilfælde af en blæsende eftermiddag .
Hængende som Gardiner

Udover vridning og vævning tyl gennem Lysthuset , kan du også hænge tyl i paneler for at skabe effekten af ​​sheer gardiner flankerende hver side af lysthus. Dette projekt virker bedst på firkantede dorne snarere end hvælvede dorne . Skær tyl til et ark , der er omkring 6 inches længere end højden af ​​dornen . Wrap tyl omkring den øverste bjælke i lysthus. Skær et lille hul i tyl hvor det falder over overliggeren. Indsæt en zip uafgjort eller blomster wire ind i hullet. Pak det omkring den øverste bjælke , sno blomster wire eller sikring zip slips. Gentag dette på alle sider af Lysthuset , hvor tyl gardiner skal hænge . Tilføj mere finurlig interesse ved at hænge en samling af farvede papir lanterner fra loftet af haven lysthus.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com