Sådan behandler Plant Wilt
Flere forskellige faktorer forårsager plante visnesyge , men mange gange er det en af ​​to - enten anlægget modtager for meget vand eller ikke nok. Hvis du kan fastslå , at spørgsmålet ikke er en af ​​disse enkle svar , kan det være forårsaget af en svampesygdom kaldet visnesyge , på grund af plantens udseende. Wilt holder i årevis i ubehandlet jord , og du ønsker at få styr på det , så snart du kan, for at forhindre spredning . Ting du skal
mursten eller sten
Skovl
Jord
Vanding slange
Plasticpose
Kemisk behandling
Have sprøjte
Hoe eller andet værktøj til at dyrke
Bleach myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner KAYAK for vådt
1

Check jorden omkring planterne for overskydende vand , enten fra afstrømning eller dårlig dræning. Tryk på din hånd i jorden. Hvis det ikke springe tilbage , men snarere efterlader en pulje af fugt , er det for vådt i området.
2

Opret en barriere for at omdirigere vand, hvis du har en afstrømning problem. Brug landskab materiale såsom mursten eller sten for at tvinge vand ind i en ny retning , eller grave en lavvandet grøft at føre vandet væk fra planterne.
3

grave nogle af gennemblødt jord og indarbejde frisk jord på sin plads at tørre ud i området.
for tør
4

Vand planterne i de tidlige morgentimer for at hjælpe med at opretholde dem gennem de varme timer af dagen.
5

Tilsæt vand i de tidlige aften , hvis planterne har visnet . Tilsæt ikke for meget vand om aftenen , fordi de mørke timer om natten sammen med våde forhold skabe betingelser for mug og skimmelsvamp.
6

Dig en lavvandet grøft i en ring omkring planterne til fælde vandafstrømning og holde det tæt ved som en ekstra kilde til vand .
sygdom
7

Fjern planter ramt af svampesygdomme . Træk dem planter op og sat i en plasticpose til bortskaffelse.
8

Spray et desinfektionsmiddel på jorden i det område, hvor de inficerede planter voksede . Kig efter en kemisk spray , der indeholder dazomet , metamsodium , chlorpikrin eller formaldehyd. Dette kan eller kan ikke dræbe svampe i jorden , fordi sprayen kun trænger så langt ned . For ekstra beskyttelse , vente et par dage , og dyrke jorden manuelt, så for ikke at skabe støv , der kan blæse over på andre planter. Respray området.
9.

Desinficer værktøj , potter eller andre haven objekter, der kom i kontakt med syge planter med et blegemiddel .

Hus Have © have.989214.com