# >> Hus Have >  >> Furniture >> tabeller >>
Sådan Farv træbrædder
Hvis du har besluttet at påtage sig opgaven af farvning dine træmøbler, du ved, det er ikke nogen lille bedrift . Det tager en masse arbejdskraft og udholdenhed. Resultatet vil afspejle forberedelse du lagt i den. Hvis du er flittig , vil resultaterne være værd din indsats. Fra start til slut , vil du opdage, at din sans for detaljer vil ende i en farvet tabel, der vil se ud som om du hyret en professionel. Ting du skal
Sand papir
Sand papir blok
flere farvningsprocedurer klude
High grade malerpensel i forskellige bredder
bejdse hoteltilbud Blød nylon børste
Bleach hoteltilbud Sealant
Træ fyldstof myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Beslut på den type træ , du arbejder med . Dette vil afgøre, hvilken type forberedelse du bliver nødt til at sætte ind i det . Hvis der er en masse åbne kornet områder , skal du udfylde dem. Hvis dit bord er lavet med mere end én slags træ eller farves med mørke rande eller pletter , blege mindre synlige dele . Målet er at skabe en endnu -tonet overflade, før du begynder farvning.
2

Begynd slibning ved hjælp af en slibeklods . Brug lange , jævne strøg , og sørg for du bevæger langs kornet , ikke på tværs af det . Start med en grov sandpapir . En klasse 30 vil arbejde for de fleste overflader . Gradvist arbejde op til finere kvaliteter af sandpapir for at sikre en glat overflade. Denne proces er den mest tidskrævende trin af dit projekt og skal være afsluttet fra start til slut , hvis du ønsker et smukt bord . Husk at skifte papir ofte .
3

Hæv kornet. Hvis du dæmpe træ, vil cellerne i korn hæves over træets overflade . Du ønsker at bevidst samle denne effekt som det sidste trin i din slibning. Fugt træet med en fugtig klud , og lad det tørre helt. Efter at den har tørret bruge en 150 - sandpapir til at udjævne hele overfladen.
4

Påfør pletten med en ren børste. Sørg for, at din overflade er vandret for at forhindre dryp. Hvis dette ikke er muligt, plet fra bunden op . Tillad en pigmenteret olie pletten til at stå i ca 15 minutter, derefter fast fjerne overskydende med en klud, der har haft en vis plet anvendt på den. Tør gennemtrængende oliepletter , hvis i en lys farve , med det samme. Mørkere farver kan stå i 20 minutter. Generøst anvende vandbaserede pletter , pas på ikke at overlappe hinanden , eller du vil ende op med mørke striber . Tør straks med din klud. Lad alle pletter helt tørre i 24 timer.
5

Seal din pletten for at forhindre blødning . Brug en del hvid shellak blandet med 4 dele denatureret alkohol til en pålidelig fugemasse. Brug en ren pensel til at anvende sealer med hurtige, lange strøg bevæger sig jævnt langs kornet. Lad det tørre i 3 timer. Sand sealer med en fin sandpapir korn ; derefter let børst det overskydende , og tør efter med en tør klud.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com