# >> Hus Have > >> Furniture >> tabeller >>
Hvordan laver man en Easy End Table
Crafting dit eget lunefuld ende tabel kan være lige så nemt som genanvendelse af gamle blade. Det er fordi du rent faktisk kan gøre en ende tabel ud af magasiner , med tilføjelse af nogle få husholdningsartikler. En jord-venlige hjemmelavet ende tabel sætter et strejf af det uventede i ethvert rum. Ting du skal Gammelt magasiner
Craft lim
2 letvægts plast skærebrætter myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Fjern eventuelle abonnementskort eller reklame indsatser fra de magasiner, som ikke let kan foldes ned.
2

Tag de første 10 sider i et blad , og fold dem på midten mod forsiden , således at den højre side af siderne er foldet ind i ryggen af ​​bladet. Hold forsiden urørt for nu, som du vil blive folde det på et senere trin.
3

Fortsæt denne procedure i hele bladet , idet omtrent samme tykkelse sider og folde dem i halvdelen . Sørg for at holde alle folderne går i samme retning , mod forsiden af magasinet .
4

Medtag bagsiden af bladet i din endelige foldede sektion .
5.

Fold forsiden af magasinet i halve, denne gang i den modsatte retning. Du skulle nu have en halv- cirkel af looping magasin sider.
6

Påfør en linje af håndværk lim inde i sømmene af hver foldede sektion , så hver at holde sig til ryggen af ​​bladet. Lad forsiden urørt for nu.
7.

Lad limen tørre .
8

Gentag trin 1 til 7 med yderligere syv magasiner af samme størrelse . For at holde din finalebordet plan, er det vigtigt, at du vælger magasiner , der står oprejst i samme højde .
9.

Form bærende søjler ved at knytte to magasin halvcirkler sammen . Gør dette ved at placere halvcirkler oprejst og ryg mod ryg, og folde hver magasin foran dækslet over tilstødende del af folder fra magasinet bag det. Lim disse sømme på plads som før , og lad dem tørre.
10

Gentag trin 9, indtil du har fire afsluttede kolonner.
11

bygge den første liste af din ende tabel ved at fastsætte fire magasin kolonner. Læg den første skærebræt oven på dem . Hvis din første lag er ustabilt, skabe flere magasin kolonner og indsætte dem i den første lag for ekstra støtte.
12

Set fire flere kolonner på toppen af ​​din første lag og lægge dit andet skærebræt oven af de kolonner, der skal tjene som toppen af ​​din ende tabel. Hvis dit andet lag er ustabilt, skabe flere magasin kolonner og indsætte dem i det andet lag for ekstra støtte.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com