# >> Hus Have >  >> Furniture >> tabeller >>
Formelle Table rhus
Udsmykning et bord til en formel lejlighed er en måde at tilføje et professionelt og elegant atmosfære til madoplevelse. Uanset om et bryllup, en ferie fest eller en formel business begivenhed , vil dekorere bordet ordentligt gøre ethvert rum føler egnet til lejligheden. Undersøge en række måder at dekorere et bord formelt . Bryllup Tabel

Udsmykning et bord til et bryllup begivenhed , uanset om en reception eller en generalprøve middag , vil tilføje formalitet og elegance til lejligheden . Vælg en hvid dug og en sølv runner, eller bruge en dug og løber, der farvesætningen af brylluppet. Tilføj en centerpiece til hver tabel , såsom en vase med blomster , der matcher brudebuketten . Put vinglas, plader og sølvtøj på hver stol , og folde en serviet på toppen af ​​hvert sæt af plader. Placer dekorative navneskilte foran hver kuvert .
Holiday udsmykning

Put en hvid eller elfenben dug på bordet, og tilføje en runner i en ferie farve. For eksempel bruger en rød eller grøn løber til jul og en orange eller brun runner under Thanksgiving . Set tallerkener, kopper og sølvtøj ved hver kuvert , og sætte servietter inde i en dekorativ serviet ring . Linje retter sammen løberen at vise måltidet, og placere en ferie -tema centerpiece , såsom et overflødighedshorn eller en julestjerne , i midten af bordet .
Formel Udsmykning

Udsmykning ordentligt kan hjælpe med at holde alle omstændigheder formel og professionel. Placer en elfenben dug på bordet, og tilføje en sølv eller hvid løber til bordet. Put fine porcelæn kuverter rundt om bordet , og tilføje vinglas og kaffekopper til hver stol . Brug dekorative navneskilte eller kort til at skabe et højtideligt møde arrangement. Vise en centerpiece eller elementer, der svarer til temaet for begivenheden , såsom fotografier. Placér flere små vaser med blomster på tværs af runner, og sætte retter mellem dem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com