# >> Hus Have >  >> Furniture >> tabeller >>
Hvordan man opbygger en bukkebord Med Legs
En buk tabel er et grundlæggende element i mange woodshops , håndværk værelser og kunst rum . Skønheden i buk bordet er , at benene - ofte en sawhorse -lignende design - er bevægelige , så bordet er nemt at sætte op eller pakkes væk efter behov. Opbygning af din egen buk tabel er ikke meget kompliceret , og hvis det er for en arbejdsplads , så behøver du ikke engang at afslutte træet , før du bruger tabellen. Ting du skal
8 planker 2 -by- 4 tømmer, så 35 inches
Gering
2 planker 2 -by- 5 tømmer, 30 inches
G- klemmer
Drill < br > 2 -tommer træskruer
1 ark 3/4-inch krydsfiner , salg, 36 -by- 72 inches myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Gering både enderne af otte planker 35 -tommer 2 -by- 4 tømmer til parallel 15 - graders vinkler ved hjælp af en geringssav .
2

Stand et stykke af 30 -tommer 2- af -5 tømmer på en 2-tommer kant . Tag to af de gerede 2 -by- 4 planker og tryk på en ende af hver lejlighed til 2- af -5 tømmer, 2 inches i fra den ene ende . De to mitered planker bør afspejle hinanden og danner et "A" facon , minus den vandrette kors. Gentag med to mitered planker 2 inches fra den anden ende af 2- af -5 tømmer. Dette vil se mere eller mindre som en savbuk .
3

Klem mitered planker til 2 -by- 5 tandbøjle planke med G- klemmer , så bore to forsænkede pilot huller dimensioneret til 2 - tommer skruer omkring en tomme ned fra enderne af mitered planker. Fastgør mitered planker til tandbøjle planke med 2- tommer skruer gennem de forborede pilot huller. Gentag med en anden tandbøjle planke og endnu fire mitered planker , for at danne buk bordben
4

Placer ben enheder omkring 50 inches fra hinanden derefter placere et ark af 36 - . Med 72 -tommer 3/4 tommer krydsfiner over toppen af benene. Skinnen af benene skal være parallelle med den 36- tommers side af krydsfiner bordplade .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com