# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Hvordan man opbygger en udendørs bar
En ny udendørs bar kan tilføje en ny dimension til enhver værftet . Du kan oprette en one-of -a-kind bar for din ejendom ved at bygge det selv . Du skal bruge en weekend med godt vejr til at arbejde på baren. Du skal også nogle grundlæggende erfaring med at arbejde med det materiale, du vælger at bruge til bar.Things du har brug
papir
Blyant
Behandlet træ
Vand fugemasse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tegn en detaljeret diagram af i baren , du vil oprette. Medtag målinger for længde, bredde og højde. Gør notater for forskellen i størrelsen af ​​bunden af ​​baren og toppen af ​​baren. Vis front , sider og top aspekter af bar på diagrammet .
2

Vælg de materialer, du vil bruge til at bygge en udendørs bar . Du har måske et bestemt tema , du ønsker at skabe i din baghave, som en jamaicansk tema eller en klassisk bar . Du kan lave en bar af træ , finer top over krydsfiner, beton, sten , granit, bølgede metal eller andre materialer.
3

købe de nødvendige materialer til at matche udseende, du ønsker til din bar . Du kan være nødt til at købe yderligere værktøjer til at opbygge den udendørs bar .
4

Opret et robust fundament for baren. Du kan placere bar på en eksisterende del af en gårdhave eller poolen . Du kan vælge at lægge et konkret fundament for baren. I det mindste , skal du rydde jorden og niveau det .
5

Start bar med basen. Du bliver nødt til at bygge rammen til at yde støtte til baren først . Hvis du vil lave et tag til baren, installere de kolonner, der skal understøtte taget på dette tidspunkt.
6

Tilføj front-og sidepaneler til baren ved at fastgøre materialet til den bærende ramme . < br >
7

Installer oversiden af ​​baren til den bærende ramme.
8

Påfør en generøs lag af den passende tætningsmiddel til det materiale, du bruger til at oprette baren. Du ønsker at beskytte linjen fra rigor af udendørs.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com