# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Hvordan man opbygger Patio Borde
For at afspejle din personlige smag og stilarter , du har brug for tilpassede elementer, når bygge et havebord . Det er let at opnå med PVC-rør . Dekorer din terrasse med PVC-rør møbler. PVC rør gårdhave borde og /eller ende tabeller er robuste og holdbare, og de ​​vejret godt. Med dette enkle design, kan du gøre enhver størrelse bord ved at øge eller reducere den samlede størrelse af bordet. Det er også let at ændre bordpladen tekstur. Du vil være i stand til at skabe flere borde i forskellige stilarter og størrelser. Hvad du har brug
2 4 - mund- by- 1 -tommer PVC-rør
4 3 -fods -by- 1 -tommer PVC-rør
8 2 -fods -by- 1 -tommer PVC-rør
4 albuer
8 T stik
4 endestykker Salg 3 3/8-by-3 3/8-by-3/4-inch-thick kvadrat af plexiglas
PVC-rør lim
Rørafskærer myHotelVideo.com: Vis Flere instruktioner
Kørselsvejledning
1

Vedhæft et T -stik i hver ende af en 4-fods længde på PVC-rør . Gentag dette trin med den anden 4-fods længde rør men indstille denne anden side for øjeblikket.
2

Vedhæft en 2 -fods længde på PVC-rør ind i hver ende af T -stikkene på både enderne af 4-fods røret. Din base vil ligne en kapital I.
3

Vedhæft en albue ind i alle fire ender. Det er bunden af ​​tabellen.
4

Vedhæft en 3 -fods længde rør i det øverste hul på hver albue.
5

Vedhæft et T -stik på toppen af ​​3 -fods del af røret.
6

med den anden 4-fods længde rør du afsat i Trin 1, vedhæfte enderne af 2- fods sektioner i den side huller T -stik . Dette trin opretter tabellen base.
7.

Vedhæft endestykker i de øverste huller i de fire T- stik.
8

Læg plexiglas inde i T- stik. Du kan enten lade det løs til let bevægelse eller lim det til korset tandbøjle under glasset.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com