# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Porch Swing Frame Idéer
En veranda swing ramme kan være en dejlig og transportabel måde at tilføje en udendørs knudepunkt og et sted for fordybelse til dit hjem. Med den rigtige ramme , kan din veranda swing tilføje skønhed og funktionalitet til enhver del af din have, terrasse eller have. Valg veranda swing ramme, der passer til dine behov og din udendørs æstetiske er nøglen til at få mest muligt ud af dit sving . A -Frame

en A-ramme er den mest almindelige form for bevægelig veranda swing ramme. Denne ramme ligner strukturen , der holder op en legeplads gyngestativ . Det kan være fremstillet af træ eller metal , og det er ofte udstyret med en canopy at holde sol og regn væk fra dem, der nyder swing . Det er relativt nemt at bygge .
Permanent Cross- Bar Frame

For dem der ønsker en mere permanent placering for deres veranda swing, en cross- bar setup giver overlegen stabilitet og styrke. Denne form for ramme ligner en bred døråbningen. Det er oftest lavet af tre stykker træ . To tykke stolper er sunket i jorden og en tredje stilling er sikret over toppen . Gyngen hænger fra den øverste linje.

Styrke de to lodrette stolper med beton for ekstra stabilitet. Du kan dyrke flerårige planter på tværs af bar ramme , fordi den ikke bevæge sig fra sted til sted.
Arbor

En stærk lysthus kan gøre en smuk veranda swing ramme. Vær sikker på at vælge en løvhytte , der er forstærket , og kan bære vægten af ​​to voksne. Der er mange arbor rammer skabt bare for gynger. Tilføjelse gitter til en cross- bar svingramme er én måde at opnå dette udseende , samtidig med at din ramme har tilstrækkelig styrke og holdbarhed. Morgen herligheder , roser, blåregn og endda vinstokke kan dyrkes over Lysthuset at give skygge .
Tree

træer kan bruges som veranda swing rammer. Veranda gynger kan fastgøres til kraftige grene eller hooked på en tværstang sikret mellem to træer . Vær sikker på lemmer , du vælger, er en levende lemmer mindst 8 inches i diameter , og det kan bære vægten af ​​to voksne. Fastgør veranda swing reb eller en kæde med bolte hvis muligt. Hvis placere en overligger mellem to træer for at skabe din ramme, skal du sørge for baren eller træ indlæg, du bruger sidder fast og kan modstå frem og tilbage bevægelse. Fastgør dette indlæg eller bar med beslag boltet ind i træet foran og bagpå.
Moderne metalramme

Holdbar metalstel kan understøtte din veranda swing. Disse rammer ligne et rektangel foldet i halve. Den ene halvdel sidder på jorden, mens den anden halvdel understøtter swing. Mens disse rammer kan være dyrt , koster mellem $ 750 og $ 850 i 2010 , er de vejrbestandige og stærke, og de kan tilføje et rent og moderne look til din værftet .

Hus Have © have.989214.com