# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Typer af Country Gynger lavet af Cedar
En skinnende, glatte cedertræ swing uden for et land hjem inviterer dig til at tage et sæde og slappe af. Skønheden af naturlige cedertræ , slebet ned , farves og glaseret fuldender udseendet af et land hjem. Der findes forskellige typer af cedertræ gynger, og en af ​​dem kan skabe en afslappet atmosfære. Porch Swing
en veranda swing inviterer dig til at sparke skoene af og slappe af.

En veranda swing på forsiden eller bagsiden veranda i et land hjem er meget indbydende. Cedar er et meget tungt træ , og cedertræ veranda gynger skal hænges af stærke metalkæder , der er knyttet til taget. Ifølge hvilken pris , standard længden af ​​en veranda swing er fem fødder, men de kan være særlige bestilt til at komme så lille som to fødder eller så længe 10 fod .
Yard Swing hoteltilbud
A -frame gynger kan placeres i gården for en afslappende føler.

Hvis du ikke har en front eller bagsiden veranda til at hænge en gynge fra , overveje en cedertræ yard swing. En gård swing svarer til en veranda swing og som regel har samme længde på fem meter , men de understøttes med en A-ramme , så de kan flyttes . Ifølge Sportsmans Guide, er cedertræ naturligvis rådne og insektresistente . Hvis du placerer denne swing i din værftet , forvisset om, at det vil vare meget lang tid .
Plank Swing
En grundlæggende planke swing er sjovt for folk i alle aldre.

Cedar er meget stærk, og den grundlæggende cedertræ planke er ophængt i to reb og støttet af en stærk gren af ​​et træ . Disse udsving har et reb på hver side og en grundlæggende træplanke at sidde på.
Gyngestativ
et gyngestativ nydes af både børn og voksne .

Cedar swing sæt kan bygges til at rumme børn og voksne , men nogle swing sæt er lavet kun for voksne . Swing sæt kan tilpasses og beordrede henhold til dine egne personlige præferencer , og mange omfatter en lille legeplads for børn at klatre på . Da cedertræ er rådne og insektresistente , det er det rigtige valg af træ til brug for et gyngestativ . Det er også glattes ud , så du ikke behøver at bekymre sig om børn potentielt få splinter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com