# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Hvordan man opbygger en picnic bord med vin Tønder
Der er en række måder at tænke uden for boksen , når bygge møbler. Repurposed materialer (såsom genanvendt træ og byggematerialer rester ) er en betragtes som en " grøn " måde at bygge. Ikke at nævne , at slutresultatet kan være ganske smukt og tydelig . Vintønder er store, trækasser , som kan anvendes til hjemmet decor produkter . Tænk på disse tønder som faste fundamenter til store strukturer, såsom borde, på grund af deres hårdføre strukturer og kapacitet. Ting du skal
2 vintønder
Målebånd
Blyant
Tabel sav eller håndsav
9 6 -fods stykker af 2 -by- 4-tommer tømmer
4 6 - fods stykker af 1- af - 8-tommer tømmer
Jigsaw
Træ klemme
bor hoteltilbud 11/32-inch borehoved
5/16 diameter med 5 -tommer bolte med skiver og nødder
Hammer
4-tommer flad hoved søm myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Forberedelse
1

Kig efter to matchende vintønder ved at surfe på internettet eller taler til lokale vingårde . Det er vigtigt, at tønderne er nøjagtig den samme størrelse, fordi de vil tjene som grundlag af tabellen.
2

Saml træ og andre materialer . Hvis boret kræver opladning, sørg for at det er fuldt opladet, før opførelsen påbegyndes .
3

Stand de to tønder ved siden af ​​hinanden for at sikre, at de er i samme højde. Enhver forskel vil medføre en stigning i tabellen.
Konstruktion Frame
4

Mål hver tønde fra toppen til bunden . Tegn en 2- tommer bred med 4-tommer høje rektangel på hver side med en blyant (så hver tønde vil have to rektangulære mærker, der er linet op lodret og vandret ) .
5

Brug en stiksav til skære en 2 - tommer bredt med 4-tommer høje hul i midten af ​​hver side af vin tønder . En 2 -by- 4-tommer træbjælke vil løbe gennem midten af ​​hver tønde og holde bænkene .
6

Skær to stykker af 2 -by- 4-tommer træ til 54 1 /4 inches med hver sin hånd eller bordrundsav .
7

Skub en brik i 54 1/4-inch stykke træ gennem vin tønde. Når tønden står oprejst, vil træbjælke træde på den ene side og forlade den anden. Gentag i den anden tønde.
Konstruere bænk ben
8 Nøjagtige målinger resulterer i en robust , selv bord .

Mål afstanden fra toppen af ​​træbjælke , der kører gennem tønde til jorden.
9.

Klip fire stykker af 2 -by- 4-tommer træ matcher denne længde . Disse vil være fødderne til hver side af de to bænke .
10 Træ klemmer holder træstykker sammen .

Hold korte ben stykke op mod strålen løber gennem tønden. Kanten af ​​kort stykke skal vende opad , medens den anden kant hviler mod jorden. Den side af hvert stykke træ skal flugte hinanden. Clamp dem på plads.
11

Bor et 11/32-inch hul gennem de to stykker træ .
12

Skru en 5/16-inch diameter med 5 -tommer lang bolt gennem hullerne og forsegle med en skive og møtrik på den anden side. Gentag for de tre andre stykker .
Konstruktion bordpladen og Bænke
13

Skær to stykker af 2 -by- 4-tommer træ til 32 inches lang . Læg de 32 -tommer stykker træ flad og centreret på toppen af ​​hver vin tønde. Disse tjener som bandage til toppen af ​​tabellen.
14

Hammer omkring to til fire søm i hvert stykke træ til at vedhæfte dem til toppen af ​​tønder. Hver 32-tommers stykke træ skal line op med hver 54 1/4 tomme stykke træ.
15

Fastsætte fire stykker af 1- af - 8-tommer tømmer side-by- side til af tabellen . Stræk dem jævnt over tønder og kløer hver ind i en 32-tommers træbjælke . Brug to søm per planke i hver ende af bordet.
16 Placering af søm i en " zig -zag " mønster bidrager til at styrke den vedhæftede fil.

Placer de resterende seks 2 -by- 4 bjælker side -by-side på bænken hviler rager ud fra hver tønde. Hver af de to bænke bør bestå af tre planker.
17

Fastgør plankerne til picnic bord ved at hamre søm ind i bænk sæder og gennem bjælker af træ , der kommer ud af tønden. Gentag i begge ender af bænken på hver bænk.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com