# >> Hus Have >  >> Furniture >> patio Møbler >>
Hvordan man laver en græsplæne stol Tote Med Webbing
Folding græsplæne stole er alsidige stykker af møbler , der er praktisk at have ved hånden til alle former for udendørs lejligheder. For en fodboldkamp , en picnic, en udflugt til stranden eller en uformel udendørs indsamling, græsplæne stole er let og nem at bære. Når du bringer en græsplæne stol med dig, er det praktisk at have en hurtig indkøbstaske at sætte det i , så du kan have hænderne fri til at bære den endeløse række andre ting , du kan have brug for at bringe med dig . Realiseringen af ​​en græsplæne stol totalisatorspil er en hurtig og enkel projekt, der kan gennemføres på et par hours.Things du har brug
Kanvas
Målebånd
Saks
bomuld webbing
Koordinerende tråd < br > Pins
størrelse 16 symaskine nål
symaskine myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle længden og bredden af ​​din græsplæne stol. Tilføj 2 inches til hver måling og skrive disse tal ned .
2

Vask og tør dit lærred stof og afskære hængende tråde fra kanterne. Stryge stoffet med en varm damp indstilling til at fjerne rynker . Placer den på en flad, hård overflade.
3

Skær to rektangler fra dit lærred stof. Hvert rektangel skal være af samme størrelse som de målinger, du skrev ned .
4

Placer dit lærred rektangler højre side sammen og pin rundt både korte kanter og en lang kant . Skift din synål til størrelse 16 nål, som vil give dig mulighed for nemt at sy igennem den tunge lærred stof .
5

Sy omkring de tre fastgjorte kanter med en lige søm og en halv tomme sømrum . Stikkesting i begge ender af din søm for at sikre dine sting.
6

Skru ned for øverste rå kant på din græsplæne stol tote ¼ -tommer hele vejen rundt . Stryge denne fold på plads. Fold ned en ekstra tomme hele vejen rundt og stryge på plads. Nål de foldede kanter.
7.

Skær en 32-tommers længde af bomuld webbing. Sy både rå ender med en zigzagsøm at forhindre enderne trævler .
8

Placer den ene ende af bomuld gjord til toppen af ​​hver sidesøm på posen for at oprette en bærerem . Centrer gjorden over sømmen og holdopstilling enden af gjorden , så den opfylder den foldede nederste kant af toppen af ​​lærredet posen. Pin på plads.
9.

Sy rundt i hele den øverste kant af posen , ved hjælp af en lige søm og en ¼ tommer sømrum . Tag din tid syr over bomuld webbing. Stikkesting i begge ender af din søm.
10

Trim overskydende tråd og drej din taske højre side ud . Placer din foldede græsplæne stol i tasken.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com