DIY Farvning Laminat Møbler
Laminat er konstrueret ved varme -presning et kerneprodukt og dekorativt papir mellem to plader af beskyttende plastfilm. Det færdige produkt er en billig , holdbar byggemateriale , der efterligner naturlige sten eller træ. Farvning laminat møbler indebærer rengøring og ru det øverste lag af plast belægning op , hvilket giver væske eller gel pletten noget til at klæbe . Dette opnås uden dyre eller specialiserede værktøjer . Hvad du har brug
Sandpapir , 220- grus
Gummihandsker
Beskyttelsesbriller
1/4 kop trinatriumphosphat
1 gallon varmt vand
Køkken svampe
Polyurethan plet
Skum børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

ru op laminat overflade med 220 sandpapir korn til at skabe en ujævn overflade, så pletten har noget, som at overholde . Fjern ikke den beskyttende plastik belægning fra laminatet.
2.

Slip på et par gummihandsker og beskyttelsesbriller. Bland 1/4 kop trinatriumphosphat (TSP ), og 1 gallon varmt vand.
3

Fugt en køkken svamp med TSP -opløsning og tør ned laminatoverfladen . Fugt en separat svamp med almindeligt vand for at fjerne eventuelle resterende TSP rester og støv .
4

Lad laminatet tørre.
5.

Dæk laminat stykke med et tyndt lag af polyurethan pletten med et skum børste. Påfør pletten med selv , back- og-tilbage bevægelser.
6

Lad det første lag af polyurethan pletten tørre helt eller i mindst otte timer, før påføring af et andet lag med skum pensel .

7

Lad det sidste lag af polyurethan pletten at sætte i mindst 24 timer, før du bruger laminat møbler.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com