DIY Rolling Vaskeri kurv
cart endeløse kurve af vasketøj til og fra vaskerum på vask dag kan være trættende . En rullende vasketøj indkøbskurv kan give dine arme en pause, samtidig med at plads nok til at organisere dit vasketøj , og holde det ude af vejen, indtil vasketøj dag . Ved at satsningen tre vasketøjskurve oven på hinanden , kan du gemme hele familien beskidte vasketøj i samme fodaftryk af et enkelt vasketøjskurv . Rul vognen til vaskerum på vasketøj dag , og skub den rene vasketøj bakke ud, når du er færdig. Hvad du har brug
Sandpapir
22 1/2-inch stykker 3/4-inch MDF 16 inches lang, 2
35 -tommer stykker 3/4-inch MDF 16 inches lang, 2
Træ lim
1 kasse med 1 1/2-inch træskruer
Bor med bits
22 1/2- med 36 1/2-inch stykke 3/4-inch MDF
1 -by- 1 tomme stykker træ 16 inches lang, 4
4 multi- directional hjul med skruer
Blyant
Målebånd
maling eller bejdse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Sand alle kanter af træ med sandpapir for at fjerne eventuelle ru pletter eller splinter
2

Placer en 16 - . med 35 - tommer stykke MDF på arbejdsfladen på dens smalle kant . Påfør en stribe af trælim langs bunden kortere kanten af ​​brættet .
3

Place one16 - med 22 1/2-inch stykke MDF på arbejde overflade på sin smalle kant på bunden af ​​35-tommers stykke for at gøre et "L" form. Fastgør de to bestyrelser med tre træskruer fordelt langs kanten
4

Påfør en stribe af træ lim til bunden 16-tommer kant af de sidste 16 - . Med 35 - tommer stykke MDF . Tryk på brættet over på den anden side af "L" form til at lave en "U" form. Vedhæft disse to med tre træskruer .
5.

Indstil "U " stykke form oprejst på arbejdsfladen. Påfør en stribe trælim begge overkanter sidestykkerne . Sæt de sidste 16 - med 22 1/2-inch stykke på toppen og langs siderne op . Fastgør den øverste stykke til hver side stykke med tre træskruer i hver ende . Dette gør et rektangel ramme.
6

Placer rektangel ramme fladt på arbejde overflade. Læg 22 1/2- med 36 1/2-inch stykke på toppen. Linje hjørnerne med den rektangulære ramme . Skru hele vejen rundt i kanten i det rektangel ramme med 1 1/2-inch træskruer fordelte hver 6 inches.
7.

Linie et hjul med et hjørne af bunden af kabinettet. Marker med en blyant placeringen af ​​hver skrue hul. Gentag for hvert hjørne .
8

Bor pilot huller på hver blyant mærke .
9

Beklæd en caster i bunden af ​​kabinettet med pilot huller. Skru caster på plads med den medfølgende hardware.
10

Flip kabinettet igen og måle langs høje kanten af ​​kabinettet fra bunden og gøre et mærke på 10 inches , 22 inches og 33 inches. Gentag på den anden side af kabinettet.
11

Placer en 1 -til- 1 inde i kabinettet langs den høje side. Line bunden af 1- by- 1 med det første mærke på 10 inches og skrue gennem 1 x 1 i den side af kabinettet. Gentag for hver måling på hver side .
12

Stand kabinettet oprejst. Sand og uslebne kanter og maling eller bejdse som ønsket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com