DIY Dry Shoe Bench
Bænke er et ideelt møbel til at placere i nærheden af ​​en indgang . En bænk nær en indgang vil skabe et behageligt sted at tage sko. Du kan bygge en bænk, der vil tjene dette formål, og også skabe et rum under sædet for at holde skoene , når de tørre ud . Gøre bænken ud af møbler -grade krydsfiner , så den kan være færdig til at matche dit træværk . Den højere kvalitet af møbler -grade krydsfiner giver dig mulighed for at bejdse eller male det ligesom solide wood.Things du har brug
3 krydsfinerplader , 3/4-by-18-by-32-inch
2 krydsfiner paneler, 3/4-by-16 1/2-by-18-inch
Flush trim træskruer
skruemaskine
Træ færdig
Paintbrush
Vis Flere Instruktioner

1

Læg to 3/4-by-18-by-32-inch krydsfinerplader parallelt med hinanden på et arbejde overflade med 3/4-by-32-inch sider hvilende fladt. Space panelerne , så deres indvendige kanter er 16 1/2 inches fra hinanden . Har en hjælper holde panelerne på plads. Det er de øverste og nederste paneler af bænken.
2

Position én 3/4-by-16 1/2-by-18-inch krydsfiner panel mellem hver ende af den øverste og nederste paneler , en ad gangen . Disse sidepaneler bænken. De 3/4-by-16 1/2-inch kanter skal ligge fladt mod underlaget .
3

Kør trim hoved træskruer gennem de øverste og nederste paneler i 3 /4 x 18-tommer kanter af siderne ved hjælp af en skruemaskine . Space skruerne hver 2 til 4 inches . Du skulle nu have en rektangulær kasse forsamling. Du hjælperen kan stoppe holde panelerne , når du har spændt dem sammen med skruerne.
4

center den resterende 3/4-by-18-by-32-inch panel over den åbne side af rektangulære samling , der står op . Juster top, bund og sidekanter , så de flugter med de udvendige kanter af forsamlingen . Dette er bagsiden af bænken . Kør trim hoved træskruer gennem bagpanelet i kanterne af siderne , top og bund . Space skruerne hver 2 til 4 inches.
5.

Stand forsamlingen oprejst , så åbningen i samlingen vender mod dig . Påfør et jævnt lag af træ-finish på hele bænk forsamling med en pensel . Lad finish til tørre i mindst fire timer og anvende et andet lag . Vent 24 timer for det andet lag til at tørre , før du bruger bænken.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com