Sådan Knot a Little Hængekøje
En hængekøje er et behageligt sted at slappe af, men mindre sorter har andre fordele. Manglende træ crosspieces af flere standard-størrelse hængekøjer , en lille hængekøje er let transportabel og kan gennemføres i den ene hånd eller proppet i en rygsæk. Den lille størrelse gør det muligt at passe næsten overalt , så du kan hænge det, uanset hvor du har lyst svajer i brisen. Du kan lave din egen lille hængekøje med ingenting, men rækker af knuder og loops , crafting hele ting ud af strengen. Ting du skal
Rope
String
Netting shuttle
Saks
1- tommer diameter stick
2 metalringe myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Bestem den ønskede længde og bredde af din hængekøje . Et loop på et færdigt hængekøje er normalt omkring 1 1/2 inches lang, med en række af loops
2

binde en 3 -fods løkke af reb hver 1 1/2 inches langs hængekøje længde. og fastgør den ene ende af det til en fast overflade. Indlæse en netting shuttle med snor , skæres den frie ende fra spolen , og binde det til rebet løkke. Hold en pind vandret under løkken bag hængende streng, og wrap strengen omkring det, og ud gennem løkken. Bind en halv hitch omkring løkken , og træk bugt til højre .
3

Tie adskillige flere sløjfer , der udgør en række langs længden af stokken , indtil antallet af loops er to tredjedele af det ønskede antal inches i hængekøje bredde. Vend hele projektet over så rumfærgen er til venstre igen, og fjern forsigtigt stokken fra sløjfer , holder den vandret under rækken .
4

Lav en anden række , denne gang at arbejde med sløjfer i den første række i stedet for den store reb løkke. Holde skabe rækker , der arbejder fra venstre mod højre , indtil du har to tredjedele så mange rækker, som det ønskede antal inches i hængekøjen længde.
5.

Afbinde reb loop og klippe det, trække det fri fra afsluttet hængekøje. Skær flere 50 -tommer længder af snor , en for hver sløjfe på hovedet og foden ender af hængekøje. Bind en snor til hver ende sløjfe. Bind de frie ender af hovedet strenge at en metalring og dem ved foden til en anden. Hæng lille hængekøje som ønsket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com