# >> Hus Have >  >> Furniture >> Media Storage >>
Sådan Design en Entertainment Center
Et hjem underholdning center holder de forskellige dele af din audio /video system: TV, DVD -afspiller, kabel -eller satellit- kontrol , stereoanlæg og højttalere. Alvorlige Træsektoren kan designe underholdning centre af deres egne, men også for dem, der ønsker at købe pre-made underholdnings-centre , vil det grundlæggende i design hjælpe med at bestemme , hvilken model der fungerer bedst. Alle gode underholdning centre er baseret omkring et par vigtige overvejelser. Når du har afviklet på disse grundlæggende spørgsmål , kan du bygge eller købe, hvad du har brug for meget hurtigt. Instruktioner
1

Bestem antallet af komponenter underholdning center skal holde , og måle deres dimensioner omhyggeligt. Du har brug for tilstrækkelig hyldeplads til at holde alt komfortabelt. Vær sikker på at måle hver komponent dybde såvel som dens højde og længde . Hvis din underholdning center er ikke dyb nok, vil det ikke holde komponenten forsvarligt . Desuden efterlade mindst et par inches værd af ekstra plads til hver komponent , således at give mulighed for ordentlig ventilation og for at undgå overophedning.
2

Kontroller styrken af ​​træ til underholdningscenter. Sørg for, at design er robust nok til at understøtte alle komponenter. Bestem vægten af ​​hver komponent fra kassen eller brugsanvisningen, tilføje dem alle sammen, så måle , at mod vægten kapacitet underholdningscenter. Hvis det ikke kan bære vægten af ​​dine komponenter , kan det spænde eller sammenbrud.
3

Overvej forsiden af ​​underholdningscenter. Ønsker du at medtage skinner til at lade komponenterne glider ind og ud , eller blot lade dem stationær ? Ønsker du at bruge døre for at skjule dine komponenter , når de ikke er i brug eller lade dem ud i det fri ? Hvis du bruger døre , huske på, at de fleste fjernbetjeninger ikke vil transmittere gennem træ. Døre af glas eller lignende klare materialer vil tillade en fjernbetjeningens signal at sende et signal gennem dem.
4

Planlæg bagsiden af ​​din underholdning center . Alle dine komponenter skal forbindes til hinanden via kabler og ledninger. Selvom du måske ønsker at bruge træ til at skabe en robust back , skal du medtage åbninger for hver hylde, så du kan køre kablerne frem og tilbage uden unødig ballade.
5

Tænk nærhed af komponenter til hinanden. Selvom det ikke er en alvorlig bekymring, vil du nødt til at købe kabler længe nok for hver komponent til at forbinde med alle andre . Komponenter ' placering i underholdningscenter skal være tæt nok til at lette komfortable forbindelser.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com