# >> Hus Have >  >> Furniture >> Media Storage >>
Sådan fjernes en lås fra en fil kabinet
En lås på et arkivskab hjælper med at holde personlige oplysninger væk fra nysgerrige øjne. En lås kan have været bygget af fabrikanten eller tilføjet senere . En haspe med en hængelås eller kodelås er et typisk eksempel . Nogle gange , nøgler bliver forlagt eller kombinationer bliver glemt. Læs videre for at finde ud af , hvordan du fjerner en lås fra en arkivskab . Ting du skal
Producentens kontaktoplysninger
Beskyttelsesbriller
skruetrækker
Hammer
boltsaks
Crowbar
Vis Flere Instruktioner
at fjerne en Bygget -In Lock fra et arkiv
1

Kontakt producenten af ​​den arkivskab og anmode om en erstatning nøgle .
2

Tag kodenummeret fra den originale nøgle (forhåbentlig du skrev det ned og holdt det et sikkert sted ) til en rigtig låsesmed , ikke bare en nøgle kutter. Han burde være i stand til at foretage en udskiftning nøgle til dit arkivskab .
3

Tag beskyttelsesbriller. Hvis du er desperat for at fjerne en lås fra en arkivskab , stikke en skruetrækker mellem låsen og kabinettet. Ramte den med en hammer til at køre den ind, så lirke . Lirk omkring alle sider, indtil du kan få låsen til at poppe ud eller afslutte arbejdet .
At fjerne en hængelås eller Combination Lock Fra et arkiv
4

Sæt beskyttelsesbriller og bruge et par boltsaks at klippe bøjle af hængelås eller kodelås . Fjern låsen.
5.

Tag beskyttelsesbriller og bruge et koben til at lirke haspen off arkivskab , hvis du ikke kan klippe låsen og du er desperat .
6

Skub den flade ende af koben under haspen . Skub langsomt ned i den anden ende , indtil haspen er fri af arkivskab .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com