# >> Hus Have >  >> Furniture >> Media Storage >>
Hvordan man opbygger træ opbevaring Cubes
Plastic terninger er okay for et vaskerum, børneværelse og værelser væk fra offentlighedens søgelys . Men når du vil have en mere voksen udseende, intet slår træ terninger . Træ terninger ligner mere møbler. De har alsidighed og funktionalitet og giver masser af muligheder for opbevaring. Ved at gøre terninger , kan du tilpasse farven på terninger til at matche din indretning. Opret fire eller flere og stable dem til at ligne en enhed. Brug otte eller mere og skabe en hel modulært opbevaringssystem . Ting du skal
Træ Bord eller rundsav
Målebånd
Måling firkantede
Beskyttelsesbriller
Træ skruer
Skruetrækker
Træ kit
Maling, primer
bejdse
Paintbrush
Sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær træet til at oprette kuber , der vil rumme højden og bredden af de typer af emner, du planlægger at gemme i terninger . For eksempel, hvis du opretter kuberne til bøger , måle de højeste bøger til at bestemme , hvor høj terninger bliver nødt til at være. Mål vægplads bredde til at bestemme, hvor mange terninger du kan passe ind i rummet. Brug træ, der er ½ tommer tyk, så kuberne vil være robust .
2

Brug din størrelse specifikationer til at skære 5 firkantede stykker træ til at lave en terning med en træ ryg og en åben front. Skær 4 stykker for en se-gennem terning , med en åben ryg. Skær venstre og højre side stykker og bagstykket ½- tomme kortere end den øverste og nederste stykker .
3

Kombiner en top stykke og den ene side stykke ved at skrue dem sammen med træ skruer til at danne en "L" form. Sænk skruer, så skruehovederne ligger under overfladen af ​​træet . Gentag med de to andre stykker , og skru de to L -formede stykker sammen.
4

Kontroller , at hjørnerne er lige og "niveau" ved hjælp af en måling firkant. Der bør ikke være forskel på plads mellem torvet og overfladen af træet.
5.

Sæt bagstykket ( hvis du bruger en) til hvert hjørne med en skrue. Følg med to skruer , afstand 1 tomme væk fra hjørnet skrue for at sikre, ryggen er forsvarligt fastgjort .
6

Fyld skruehullerne med træ kit og lad det tørre. Sand kuberne og kit huller til en glat overflade. Prime terninger , lad det tørre og anvende to lag maling. Alternativt anvende en plet , hvis du ønsker en træ- farvet finish i henhold til vejledningen til pletten.
7.

Placer kuber i deres nye placering . Eksperimentere med forskellige måder at stable terninger. Når du er fortrolig med det udseende , kan du vælge at tilslutte terninger for at oprette en permanent fast enhed , ved hjælp af flad metal stik og skruer til at fastgøre terninger sammen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com