# >> Hus Have > >> Furniture >> madrasser >>
Hvor ofte skal du købe en ny madras
? Hvis du har haft din madras i 10 år , har du sovet på det i omkring 30.000 timer. Madrassen industrien anbefaler en ny madras hver 5 til 7 år . Folk har en tendens til at undgå madras shopping, fordi det er tidskrævende , forvirrende og potentielt expensive.No ligegyldigt hvor gammel din madras er, om du virkelig har brug for en ny madras ? Hvis du har en high-end madras , eller din madras ikke får meget brug , kan du normalt vente længere tid , før du udskifter den. Der er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv at afgøre, om det er tid til at gå madras shopping. Instruktioner
1

Er du vågne op med ømhed og smerter ? Usædvanlige ømhed og smerter er et tegn på , at det er tid til en ny madras . Som madrassen aldre , begynder det at synke i bestemte steder og tilbyder ikke den rigtige støtte for din krop.
2

Har din madras synke ? Hvis din madras flænge i midten , eller langs kanterne , bør du begynde at søge efter en erstatning. De indre fjedre er slidt op , og sengen vil kun blive mere ubehageligt.
3

Får du en bedre nattesøvn i et hotel eller en andens hjem ? Nogle gange er det svært at vide, at din madras er ubehageligt , indtil du sove i en anden seng . Du må indse, at din seng skal udskiftes efter sover fredeligt sted.
4

Vidste du sover bedre et år eller mere siden ? Ændringerne i en madras ske gradvist, og du kan indse, at du ikke får en god nats søvn på din madras længere.
5 p Hvis du svarede ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er det tid til at gå madras shopping!
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com