# >> Hus Have > >> Furniture >> madrasser >>
Hvilket Madrasser er den bedste
? Du bruger op til en tredjedel af dit liv sove . Valg af den bedste madras til dine præferencer er afgørende for at sikre , at du bo godt udhvilet og sund. At vide, hvilke madrasser er bedst tager hensyn til dine personlige præferencer og kvaliteten af madrassen. Når du lokalisere et par madrasser du kan lide, skal du være i stand til at vælge den perfekte madras til dig . Betydning

skønsmæssigt 70 millioner amerikanere klager over søvnmangel . Det anslås , at over 7000 millioner dollars er brugt årligt på madrasser. Disse to tal går hånd i hånd , fordi grunden til at mange mennesker køber en ny madras er, fordi de har problemer med at sove . Hvis alle forstod hvilke madrasser er bedst for dem, ville færre mennesker lider af søvnløshed og færre penge vil blive brugt på madrasser. Dette vil føre til en samlet sundere amerikansk livsstil.

Overvejelser

Når du vælger den perfekte madras , overveje de elementer i madrassen , og prisen og garanti . Consumer Reports , at du skal vælge en madras med mindst 390 spoler , fordi noget mindre kan spinkelt og få din krop til at føle sig unødvendige pres. Topmadrasser kan nedbryde over tid, efterlader dybe kratere og afskalninger i puden kun toppen. Dette vil få dig til at udskifte din madras , før det er tid . Prisen og garanti er også meget vigtige overvejelser. Kend de begrænsninger af din garanti og være sikker på at vide, hvordan man kan sikre , at du ikke uforvarende annullere din garanti .
Størrelse

Madrasser kommer i flere størrelser . De mest almindelige madras størrelser er tvilling , fuld , dronning og konge. Twin og fuld senge anvendes typisk til yngre enkeltpersoner og børn. Dronning og konge madrasser er de to mest almindelige madras størrelser for par eller enlige voksne. At vælge den rigtige størrelse madras er afgørende for at sikre, at du sove komfortabelt. Hvis du sover med en partner , så sørg for du har nok plads på madrassen for både mennesker til at sove komfortabelt .

Typer

Traditionelle madrasser, topmadrasser og hukommelse skum madrasser er de mest populære madras markeringer . Traditionelle madrasser har coil systemer og er som regel de billigste. Topmadrasser har coil systemer i dem, men har et ekstra lag af plys eller fjer polstring på toppen af ​​madrassen. Memory skum madrasser er lavet af et latex eller polyester skum, der former sig efter kroppen. Memory skum madrasser fungerer godt på at forebygge ømhed og smerter , men også absorberer kropsvarme.

Ud over de mest populære madras valg , justerbare madrasser og luftmadrasser er to andre typer af strøelse , der anbefales til dem med kroniske rygproblemer. Justerbare madrasser giver dig mulighed for at justere fasthed i din seng. Dette sengetøj er fantastisk til par , der har forskellige komfort niveauer. Luftmadrasser bruger lufttryk til at regulere mængden af ​​pres på din ryg , og er normalt meget behageligt for dem med rygsmerter.

Misforståelser

Mange mennesker tror, ​​at de bedste madrasser er de dyreste . Dette er ikke altid tilfældet. Nogle mennesker kan sove meget bedre på en meget billig madras , end de kan på en top-of -the-line madras. Forbrugerne tror også, at bare fordi en madras er under garanti , vil den blive udskiftet gratis. Dette er ikke altid sandt enten. Nogle producenter ugyldiggøre garantien , hvis du fjerner tag. Garantier er undertiden bortfalder, hvis din madras er plettet . Hertil kommer, at ikke alle garantier dækker 100 procent erstatning. Nogle garantier vil kræve at du betaler et vist beløb for en ny madras .
Fasthed og support

fasthed og støtte er to centrale elementer i at vælge den bedste madras . Hvis du har kroniske rygproblemer eller visse sygdomme som gigt, kunne den perfekte madras spiller en vigtig rolle i din generelle sundhed. Kiropraktorer og orthopedists tyder mellemstore faste madrasser for dem med kroniske rygproblemer. En madras , der er for blød vil ikke tilbyde support, hvilket vil lægge pres på dine led , ryg og ben .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com