Hvad gør man med en lumpy madras
# >> Hus Have >  >> Furniture >> madrasser >>
Hvad gør man med en lumpy madras
? Før eller senere hver madras vil slides og bliver klumpet og synke. Hvis der gives den rette pleje , de fleste innerspring madrasser vare omkring 10 år , før de bliver ubehageligt. Skraldebil vil ikke afhente din gamle, uønskede madrasser. Når den tid kommer , er det vigtigt at kende dine muligheder for hvad man skal gøre med den gamle lumpy madras før at bringe en ny hjem . Deponering

Gamle lumpy madrasser , der ikke er god nok til at blive sov på længere kan tages for at en lokal losseplads eller skrald facilitet. Før du lægger op den store akavet madras , skal du kontakte mulighed for at bekræfte de accepterer madrasser. Mange faciliteter opkræve et gebyr for at acceptere madrasser. Hvis de ikke accepterer madrasser , ringe til en junk tjeneste at planlægge en pick-up . Disse selskaber opkræve et gebyr for deres ydelser.
Genbrug

Lumpy gamle madrasser kan genbruges på mange områder. Saint Vincent de Paul, en organisation, der genbruger gamle madrasser , hedder det, at 85 procent af madrasser kan genbruges. Når genanvendt, bliver de taget fra hinanden og sorteret i bunker af hver type materiale , såsom skum , stof og metal fjedre. Ud over at være mere miljøvenlig end at sende det til deponering , kan genbrug spare dig penge. Du skal også behøver ikke at bekymre sig om rengøring af madrassen. Check med din lokale genbrugsstation for at finde ud af, om de accepterer madrasser
genbruge

Gamle lumpy madrasser ikke behøver at blive sendt væk. ; de kan holdes i et stykke og re -agtede og bruges til dine børns spilletider som en billig trampolin eller som en sikkerheds pude under et klatrestativ . Har madrassen rengøres før lade dine børn lege på den.
Genbrug

Madrassen kan tages fra hinanden, og brikkerne bruges til noget andet . Skum og polstring kan være proppet inde i puder eller placeres på toppen af ​​en kompostbunke til at holde indholdet varmt . Det kan også lægges under jorden som landskab klud til at holde din have ukrudt -fri. Træ rammer kan bruges til at bygge en kompostbeholder . Metallet fjedre kan anvendes som et gitter for klatrende planter og grøntsager. De enkelte fjedre kan også bruges som interessante vin flaskeholdere .
Sælg

Hvis madrassen ikke har en dårlig lugt , kan det sælges eller udbydes op til gratis. Selv om det er klumpet og ikke behageligt for dig , der er mennesker, der er villige til at betale en lille sum penge til en madras, der er bedre end hvad de har. Placer en annonce i en lokal avis eller en online klassificeret reklame hjemmeside. Vær ærlig om tilstanden af madrassen og give det en rimelig pris.
Donér

Lumpy madrasser kan blive doneret til forskellige organisationer. Til kreative kunststuderende det kan blive en kunst lærred eller skilt ad og bruges til at skabe kunst. Lokale kirker eller hjemløse krisecentre kan ofte bruge gamle madrasser , hvis de er blevet renset . Et dyr husly eller doggy dagpleje kan bruge lumpy madrasser som PET senge , så længe der ikke er nogen husstøvmider eller væggelus indeni.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com