# >> Hus Have >  >> Furniture >> madrasser >>
Sådan figur den rigtige madras for dig
Den typiske voksne kræver mellem syv og ni timers søvn hver nat , ifølge National Sleep Foundation . Mangel på søvn fører til flere potentielle sundheds -og sikkerhedsmæssige risici , herunder øget risiko for hjertesygdomme , diabetes og fedme. En måde at sikre at du får en god nats søvn er ved at vælge den rigtige madras. Pris

Sæt en pris punkt for madrassen. Der er flere faktorer, herunder kvaliteten , størrelse og producent , der bestemmer madrassen pris . Husk på , hvor ofte madrassen vil blive anvendt ved fastsættelsen af ​​prisen punkt . Denne madras vil blive brugt syv til ni timer om dagen , syv dage om ugen. Bruge flere penge på din egen madras , end du ville bruge på en madras til gæsteværelset , som ikke vil blive sov på så ofte .
Bed størrelse

Vælg størrelse baseret på din rummets størrelse og din personlige situation . For eksempel , en dobbelt madras er tilstrækkelig til et barn eller teenager , mens to voksne måske foretrækker den luksus af en California king . En fuld eller dronning madras er også et bedre valg for en teenager eller voksne med en mindre soveværelse. En ekstra lang tvilling madras arbejder for en voksende teenager, der har et soveværelse , der ikke vil rumme en fuld eller dronning madras .
Comfort

Vælg madras baseret på dine personlige komfort niveau. Nogle mennesker foretrækker en fastere madras , mens andre nyder falder ind i en blød , pude -top model. Generelt fastere madrasser er billigere end blødere modeller, men give mere støtte til mennesker , der lider af ryg og nakke problemer. Hvis du har en partner , kan du overveje en to- zone justerbar madras, som giver dig mulighed for både at vælge din komfort niveau.
Madrasbolster

Vælg en type madras . Moderne madrasser fås i fire varianter: luft , forår eller spole, latex og skum. Luftmadrasser er understøttet af en plastik blære , der kan justeres afhængigt af din komfort niveau. Skum og latex madrasser tendens til at være dyrere end en traditionel spole eller springmadras , men også komme med en længere garanti.
Test madrassen

Test madrassen før du køber. Lig på madrassen i din typiske søvn position og teste sin komfort niveau og holdbarhed. Hvis det er relevant , medbringe din partner til testen for at sikre sin komfort niveau er også opfyldt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com