# >> Hus Have >  >> Furniture >> Stue Møbler >>
Sådan Reparation Ridser i glasbordplader
Ulykker sker , og har en ridse på dit glas bordplade kan være en skamplet for byen , og forringe kvaliteten af dine møbler . Dækker glas bordplade med et betræk , vil mindske risikoen for en ridse i fremtiden. Afhængig af vægten af ​​den vare, ridset glas og dybden af ​​bunden, fjerner mærket kan kræve lidt tid og penge. Men giv ikke op på dit glas bordplade uden at prøve et par muligheder for at reparere en ridse . Ting du skal hoteltilbud Klar neglelak
Neglelakfjerner
Blød, ren klud
Metal polermiddel , såsom Brasso
Ridset glas remover kit myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Påfør et tyndt lag af neglelak til bunden ved hjælp ansøgningen pensel . Lad neglelak tørre i 5 minutter og anvend neglelakfjerner at rense overskydende polish. For at fjerne overskydende polish , hæld en skilling mellemstore mængde neglelakfjerner på en ren klud og tør omkring bunden.
2

Buff Brasso renere ind i bunden. For hårdere ridser kan Brasso Multi -Purpose Metal Polish reducere forekomsten af ​​bunden. Hæld 03:57 dråber af Brasso renere på en ren klud og polere bunden i en cirkulær bevægelse . Brug en del af stoffet , der ikke har renere at tørre ridset område. Gentag om bunden tilbage.
3

Køb en Janvil Glass Revive Kit. Dette sæt er det tætteste man kan komme til professionelt fjerne ridser uden at tage bordpladen til en specialist glas. Sættet indeholder 10 elementer til at hjælpe dig med sikkert at fjerne ridser , herunder spray flasker , polering diske, puder og polering cremer og polering løsning .
4

Tag bordpladen til en specialist glas. Hvis bunden er for dyb eller kræver intensiv arbejdskraft , det har repareret af en specialist for at spare tid og penge. Hvis det er nødvendigt , kan specialisten udskifte glasset.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com