# >> Hus Have >  >> Furniture >> Stue Møbler >>
Hvilke produkter til brug for lædermøbler Care
Lædermøbler virkelig kan gøre en erklæring om din værelse , tilføjer skønhed og rigdom , samt komfort . Ved at tage ordentlig pleje af dine lædermøbler , vil du sikre, at det fortsætter med at give dig med iøjnefaldende skønhed og luksuriøs komfort. Følg et par enkle procedurer for at pleje din lædermøbler på en regelmæssig basis - læderet vil forbedre med alderen, og du vil nyde dine møbler i mange år fremover . Stain Remover
Pletfjerner lavet specielt til læder , vil hjælpe med at fjerne genstridige pletter .

Uundgåeligt vil der være spild eller pletter på din lædermøbler , især hvis du har børn. At have et produkt, lavet specielt til at fjerne pletter fra læder er vigtig, som almindelige husholdningsprodukter og rengøringsmidler kan beskadige , bejdse eller misfarve din lædermøbler. Læder er et porøst materiale , så jo før du kan komme til en plet , jo bedre. Brug en blæk og pletfjerner at slippe af med de fleste genstridige pletter såsom blæk , læbestift , farvekridt og fødevarer pletter . Igen , det vigtigste er at komme til pletten hurtigt og følg anvisningerne .
Leather Cleaner
rigtige læder renere vil holde din læder i tip-top form .

Bruges en gang om måneden , vil læder renere hjælpe med at holde din lædermøbler fri for snavs og smuds . En regelmæssig læder renere gør kun, hvad det siger, det gør - det giver dine møbler en normal dagligdags rengøring og bruges bedst før konditionering dit læder. Læder rengøringsmidler er korrekt pH-afbalanceret , så de ikke pletter eller misfarve dine møbler. Møbler, der er holdt i en mere befærdet område eller bliver brugt oftere og udsat for kæledyr og /eller børn vil nyde godt af en stærkere renere.
Leather Conditioner
< br > Conditioner vil holde din lædermøbler blød og smidig.

tilstand din lædermøbler på en regelmæssig basis for at holde læderet blødt og fri for revner eller afskalning . Der er mange læder balsam på markedet , såvel som " medicin" - stil læder balsam . Mink olie er blevet anvendt til konditionering læder til år . Det går på en lidt tung og fedtet , men en gang poleret ind, vil læderet blød i olie, efterlader en blødhed bagefter. Som med ethvert læder produkt , test mink olie på et ikke synligt sted før brug på hele dit møbel.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com