# >> Hus Have >  >> Furniture >> Stue Møbler >>
En sammenligning af Sofaer
Shopping for en sofa åbner op for en verden af ​​uendelige muligheder. Producenter i dag tilbyder kun om hver stil i flere stoffer , herunder tilpassede tekstiler , rammer og selv hvor meget skum eller fyld går ind i sofaen. Kendskab til de grundlæggende oplysninger om de forskellige stilarter , typer og stoffer kan bidrage til at reducere frustration og gøre at vælge den rigtige sofa en lettere opgave . Skriv
p Der er potentielt snesevis af forskellige typer af sofaer til at vælge fra. Bortset fra loveseats , der er standard sofaer og sofaer, sectionals og hvilestol sofaer. Forbrugerne kan også vælge fra madrasser til at bruge som en sofa , sovesofa , der har en pull-out madras eller sovekabine sofaer, hvis ryggen foldes ned for at skabe en seng i en lignende måde, at en futon ville. Yderligere typer af sofaer omfatter sofaer, som er højryggede polstrede siddepladser muligheder og lejlighedskomplekser sofaer, som blot er mindre versioner af standard længde sofa .
Længde

mest almindelige og standard længde på en sofa er 88 inches. Mindre loveseats kan variere i størrelse fra en lille 58 inches til en større 71 inches. Tre- sofaer ofte har en standard længde på 76 inches, mens en lejlighed sofa kan klassificeres som enhver sofa 84 inches eller kortere. Sectionals , på den anden side, kan være ekstremt store på 168 inches eller mindre til 108 inches. Selvfølgelig vil specialbyggede sofaer varierer meget i størrelse
Style

Her er hvor sofa shopping bliver svært : . Der er hundredvis , hvis ikke tusindvis af stilarter og substyles forskellige sofaer. I dag kan forbrugerne finde sofaer, der er moderne , topmoderne eller helt traditionelle. De kan finde Overstuffed sofaer for opholdsrum , victorianske sofaer til formelle stuer og endda sommerhus-stil shabby chic sofaer. Yderligere stilarter omfatter fransk land , art deco , italiensk, retro , Hollywood regency og tex .
Stoffer

Meget gerne stil, valg af stof til sofaer er uendelige. Læder og microfiber er blot to populære valg , og begge kommer i et væld af farver og mønstre. Andre møbelstoffer omfatter nylon , polyester, bomuld , blandinger bomuld, hør , uld og vinyl. Mindre kendte muligheder omfatter bomuld blandinger , silke, acetat , olefin og rayon . Ligesom læder og microfiber, den farve, mønster og tekstur valg for disse stoffer er virkelig uendelige .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com