# >> Hus Have >  >> Furniture >> køkken Møbler >>
Sådan Strip Oak Skabe
Nedenunder gamle, beskidte , grimme kabinetter ligger ofte smukke møbler venter på at blive genfødt . Før smide din gamle eg frysere , overveje rengøring , stripning og lakering dem til at opdage den skønhed , de engang havde , og kan have igen . Stripping træ tager tid, omsorg og gode sikkerhedsforanstaltninger , men er ikke så svært eller skræmmende en opgave som det kan synes. Det er langt billigere end at købe nye eg kabinetter , og den skønhed, du gendanne fra undersiden af ​​gamle finish, vil være godt værd tid og kræfter. Ting du skal
Handsker til sikkerhedSikkerhedsstøvle gogglesWood cleanerSoft ragsDenatured alcoholLacquer thinnerPaint og lak removerGround dæksel eller gamle newspapersOld pensler og kit knivesBucket køligt vand myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Bestem Finish
1

Rens din eg kabinetter , før du forsøger at fjerne dem. Brug en kommerciel træ renere, mineralsk terpentin eller endda en voks remover. Tag handsker og tage en gammel, blød , ren klud og hælde noget renere på kluden. Forsigtigt gnide renere -gennemblødt klud på din eg kabinetter at fjerne snavs og rester.
2

Før du kan fjerne en overflade , er du nødt til at vide, hvad det er. Soak et stykke vat denatureret alkohol og gælder for et skjult område af eg kabinetter , for eksempel, i skabet. Lad det sidde i mindst ti minutter. Alkohol vil opløse shellak . Hvis du får noget resultat , kan du udelukke shellak til en finish.
3

For at afgøre, om din eg kabinet har en lak , anvende en lille lakfortynder med en lille, ren pensel til et skjult område . Hvis finishen opløses , er det lak .
4 p Hvis du stadig har en uopløst finish så dine eg kabinetter har en form for lak på dem. Varnish vil kræve en flydende maling og lakfjerner . Du kan købe denne type produkt i isenkræmmere , byggemarkeder og online .
Strip Finish
5

Bær altid sikkerhed goggle , handsker og lange ærmer for at beskytte dig selv når stripping eg kabinetter . Arbejde udendørs, hvis det er muligt, i skygge og beskyttet mod regn . Dampene skabt af møbler strippere er farligt at trække vejret , så sørg for dit område er godt ventileret . Fastsætte jordvindende , såsom gamle aviser , og placere dine eg kabinetter på belægningen .
6 p Hvis din eg kabinetter har en shellak finish sættetid en gammel klud i denatureret alkohol og forsigtigt gælde for eg kabinetter . Sørg for at du får alle de fine detaljer , der kan være på din frysere våd. Vær tålmodig , mens du arbejder . Lad dine strippet eg kabinetter tørre i skyggen.
7. p Hvis din eg kabinetter har en lak , skal du bruge en pensel og lak remover. Følg producentens anvisninger vedrørende hvor lang tid at forlade den lak remover. Brug en spartel til forsigtigt at skrabe væk lak .
8 p Hvis dine eg kabinetter er lakeret , bliver du nødt til at bruge en maling og lakfjerner . Denne type produkt anvendes på træ og lov til at sidde i 5 til 20 minutter, derefter skrabes med en spartel. Vær sikker på at læse producentens anvisninger for , hvor lang tid at lade remover sidde .
9.

Påfør flere af nogen af ​​de ovennævnte flyttefirma som nødvendige . Udover kit knive , så prøv at gnide forsigtigt med ståluld og endda bruge tandstikkere til at fjerne finish fra sprækkerne i detaljeret dekoration på dine eg kabinetter . Altid gå over kabinettet med ren remover gang mere i slutningen, og lad det tørre i skyggen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com