# >> Hus Have >  >> Furniture >> køkken Møbler >>
Sådan Gør din egen rustfrit stål Top til en køkkenø
er af rustfrit stål bordplader ofte foretrækkes i køkkener , fordi de er rust fri , langtidsholdbare og let at rengøre. De har også et slankt , moderne look. Med de rigtige værktøjer og nogle få grundlæggende instruktioner , kan remodeling dit køkken øen for at have en rustfri stål køkkenbordet være nemt og billigt gøres på egen hånd . Ting du skal
Hardwood bord
Rustfri stålplade
Metal kant støbning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Skær et stykke af hårdttræ, som eg eller ahorn , til den størrelse , at øen bordplade vil være. Brug 3/4-inch tyk hårdttræ.
2

forskning og finde en lokal producent eller leverandør af rustfrit stål plader . Køb en plade af rustfrit stål med ikke mere end en 14 -gauge vægt.
3

Spørg den lokale producent , hvis de kan skære den størrelse, du har brug for eller klippe arket på egen hånd med et plasmaskærer eller rundsav med en metal kniven. Skær brik til at passe til overfladen af ​​det stykke af hårdttræ.
4

Indstil rustfri stålplade på overfladen af ​​det stykke af hårdt træ og fastgør det ved foring kanterne med 7/8-inch metalkant støbning , der har en læbe og forborede huller til nailing.You behøver ikke at lime eller klæbe den rustfri stålplade til træ, fordi læben på kanten støbning holder rustfri stålplade ned og på plads . Fastgør støbning ved at placere læben over kanten af ​​den rustfri stålplade og sømning til den side af hårdttræ. Mold hele omkredsen .
5

Vedhæft din nye rustfrit stål top til køkkenet ø stativ eller ben.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com