Sådan Redo en Kokkenbord
Hvis du er heldig nok til at eje et gammelt køkken bordet eller til at finde en på et loppemarked eller loppemarked , du har en diamant i den RU. Gamle møbler er en populær trend i budgettet udsmykning . De penge , du vil spare gør det værd tid og kræfter til at fikse op et gammelt bord med et frisk lag maling. Du kan bevare sin gammeldags charme og har et opdateret møbel, der vil være omdrejningspunktet for køkkenet. Ting du skal
Table
Sponge sander
Tack klud
Drop klud
Primer /sealer
Skum pensler
Skum malerulle
Latexmaling hoteltilbud syntetisk stritter pensel
Vandbaseret polyurethan
ekstra fint sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Brug en svamp slibemaskine til ru op overfladen af ​​bordpladen og ben. Slibes - det er ikke nødvendigt at fjerne alle de maling eller bejdse . Tør bordet af med en tack klud for at fjerne slibestøvet .
2

Vend bordet hovedet på drop klud. Brug en skum pensel at anvende en oliebaseret primer med et forseglende til bordben . Lad primeren tørre grundigt.
3

Drej bordet højre side op . Påfør primer på bordpladen med en skum pensel . Lad primeren tørre grundigt.
4

Vend bordet hovedet på drop klud. Brug en skum pensel at male bordben . Påfør to eller tre lag maling , så hvert lag tørre helt mellem applikationer.
5

Drej bordet til højre side op . Paint bordpladen ved hjælp af enten en skum pensel eller en malerulle , til glatte overflader. Påfør to eller tre lag maling. Lad hvert lag tørre helt , før du anvender det næste lag .
6

Påfør vandbaseret polyurethan til hele bordet, ved hjælp af en skum pensel eller syntetisk stritter pensel . Lad polyurethan tørre. Slib bordet med ekstra fint sandpapir . Tør slibestøv med en tack klud. Påfør et lag af polyurethan på samme måde , lade det tørre , så slibning og tørre bordet med tack klud. Påfør et tredje lag af polyurethan . Lad finish kur i flere dage , før du bruger tabellen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com