Sådan Find ud af, hvem der gør en Tea Set
Uanset om du har opdaget en støvet gammel testel på loftet eller købt et testel fra en garage salg eller sparsommelighed butik , kan du blive en dectective og finde ud af producenten. Identifikation markeringer , forsker på biblioteket og spørge eksperter vil gøre dig i stand til at bygge et sæt af spor til at finde svaret. Instruktioner
1

Find ud af, hvor testel kom fra ved at spørge en ven eller et familiemedlem (hvis du allerede ejer testel ), eller sælger i butikken hvor du har købt eller fundet sættet. Det kunne bare være, at de kan fortælle dig, hvis det kom fra et bestemt land , fabrikken eller producent .
2

Bestem hvilket materiale testel er lavet af . Porcelæn , fine bone china , holdbart plastik , sølv eller keramik er mulige materialer. Sølv er lettest at identificere, fordi sættet vil være sølv farvet og vil have et adelsmærke på bunden. Plast er lettere end porcelæn og porcelæn, mens porcelæn er glattere at røre end porcelæn eller keramik.
3

Kig på bunden af ​​beholderen . Fjern låget , eller holde det på plads med den ene hånd , mens du tænder tepotten over så den ikke falder og bryde .
4

Kig efter en producentens stempel på bunden af ​​tepotten. Dette vil give dig en indikation af, hvem der gjorde testel og hvornår. Stemplet kan også vises på den nederste af de andre te sæt poster, herunder kopper, mælkekande eller tallerkener. Tjek alle de elementer, der er i te sæt grundigt.
5

Tag et billede af det stempel og te sæt eller skitsere det på et stykke papir. Dette vil hjælpe dig kigge efter den korrekte oplysninger uden at te sæt rundt med dig som reference. Sølv markeringer har ofte et tal, der angiver produktionsår sammen et billede i forbindelse med virksomheden.
6

Forskning på et bibliotek for at identificere fabrikantens mærke . Anmode om kopier af antikke reference vejledninger fra bibliotekar , hvis du ikke kan finde dem. Wedgwood keramik har klare stempler , som læser " Wedgwood England " på basen, så ser op Wedgwood i indekset. Kig på billederne for at se, om te sæt har et lignende mønster eller design. For eksempel er klassisk Wedgwood designs lavet af blå keramik med hvide prægede mønstre .
7.

Kontakt en auktionshus til at søge rådgivning fra en ekspert i testel . Tilbyd at sende en e- mail med billeder og beskrivelse af te sæt , så de kan hjælpe dig med at identificere , der gjorde det . Eksperter i auktionshuset er uddannet og kvalificeret til at identificere de vigtigste markeringer, og vil derfor have ekspert indsigt i , der gjorde din te sæt .
8

Brug online referencer såsom Antique Marks eller Marks 4 Antikviteter , som giver en omfattende liste over markeringer for antikviteter. For eksempel, hvis din te sæt er lavet af Meissen , vil mærket være to blå sværd krydser , mens den engelske maker Royal Worcester bruger en krone mærkning med " Royal Worcester England " under den.


Hus Have © have.989214.com