# >> Hus Have >  >> Furniture >> køkken Møbler >>
Sådan Fugt Lukning af skabslåger
Som nogle af de mest stærkt trafikerede områder i køkkenet, kabinetter tjene som både en overvældende visuel tilstedeværelse og en nødvendig opbevaring mulighed . Banging af skabslåger mod skabsvæggene er en alt for velkendt lyd til boliger med ældre frysere, især når familien omfatter flere børn. Installation af spjæld er en glimrende måde at minimere barske denne lyd , og er meget billigere end at udskifte hele hængsel forsamling med en moderne , støj - gratis version. Dette job kan gøres næsten helt uden brug af værktøj , og med minimal indkøb af udstyr . Ting du skal
Klud
Blyant
Møbler gulv- beskyttelse strimler, 1/4 tommer bred myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Åbn skabslåger , og rengør de indvendige kanter af hver dør ved hjælp af klud. Tør kontaktfladerne på døren , der skaber den kabinet for at fjerne støv eller snavs, som kan interferere med klæbrighed af dæmperne .
2

Åbn og luk hver låge at afgøre, hvilken overflade strejke kabinetter først med den stærkeste forbindelse. Dette er især vigtigt med ældre potentielt skæve kabinetter hvor nogle overflader kan være mange millimeter fra kontakt. Mark disse berøringspunkter med en blyant på indersiden af døren.
3

Skær møbler gulv- beskyttelse strips i 2-tommer stykker og fjerne den selvklæbende bagside på bagsiden af hver strimmel . Vedhæft en strimmel til hver kontaktpunkt , med ikke mere end tre eller fire strimler jævnt fordelt på hver dør . Tryk strimlen fast til skabsdøren i mindst 30 sekunder for at sikre en langsigtet forbindelse.
4

Test dæmpende virkning af strimlerne ved at åbne og derefter højlydt lukke skabsdøren . Tilføj yderligere strips til at afbalancere døren, hvis det er nødvendigt. Gentag denne proces for hver kabinet efter behov.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com