Sådan vælges en Madras: børneværelse
Børn har de samme ønsker om en god nats søvn som voksne. De ønsker en komfortabel seng , der passer dem , og som vil hjælpe , ikke hindre , deres søvn. Finde en seng, der opfylder budgettet , vokser med et barn og giver ham den støtte, han har brug for tager lidt shopping rundt . Mange sælgere er villige til at sælge dig en madras, men hvis du ved , hvordan du vælger den rigtige for dig, at det vil gøre at købe en lettere. Instruktioner
1

Beslut hvad dit budget er, og holde sig til det . Overvejelser omfatter , hvor længe du tror, ​​at barnet skal bruge madrassen , hvorvidt et andet barn vil bruge det som en hånd -mig- ned, om det vil blive konverteret til en gæst madras nede ad vejen , eller om barnet vil tage det til hendes første lejlighed . Jo længere tid du forventer at bruge madrassen , jo bedre kvalitet , du måske har brug for , som undertiden medfører flere udgifter .
2

Lyt til sælger, men forstår hendes job er at få dig til at betale for dyreste madras hun kan overtale dig til . En spole madras vil vare længere end en billig skum én, men hvis du er på et stramt budget , og barnet bruger det for kun et par dage om måneden , når han besøger , det er ikke et problem.

3

Overvej en dyrere krybbe madras, der kan omdannes til et barns madras i en anden ramme. Det ser ofte barnet gennem alderen 5 eller 6 , før de skal udskiftes.
4

måle mængden af ​​plads du har , og vælg mellem en tvilling eller fuld størrelse madras til et ældre barn . Twins fylder meget mindre plads , men gør det sværere at få sleepovers . En fuld madras , eller endda en større én , tillader et barn at nyde hendes venner kommer over for at besøge.
5

Diskuter med et ældre barn at finde ud af hans ønsker . At købe en madras , at et barn er utilfreds med, vil medføre utilfredshed , hver gang han går til at sove på det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com