Sådan Furnish en Pigens soveværelse omkostningseffektivt
Du ønsker at skabe en hyggelig soveværelse for en ung pige , men du kan ikke bruge en masse penge . Med en smule kreativitet , kan du tilføje møbler og dekorationer som lamper , billeder og små borde uden høje omkostninger. Brug disse tips til at fremlægge en piges soveværelse omkostningseffektivt. Instruktioner
1

Plan hvordan du vil have plads til at se herunder hvilke møbler du planlægger at inkludere. Når du ved hvad du har brug for i rummet , søge efter de stykker, der vil skabe det rum, du forestiller dig .
2

Køb lamper til at tilføje lys til dit værelse uden at tilføje en masse omkostninger . Køb dine lamper i discountbutikker , second hand butikker eller antikvitetsforretninger. Recover lampeskærme på lamper i stedet for at købe nyt.
3

Stain eller omlakering gamle møbler at gendanne den til dens oprindelige udseende. Vent til møbelbutikker at have sæsonudsalg hvis du ønsker at købe nye elementer til rabatpriser.
4

Lav din egen strøelse hjælp søde mønstre og feminine farver som pink og lilla. Køb stof i discountbutikker eller vente til stormagasiner til at lægge materiale på salg.
5

Find alsidige dyner , der vil stå op til vask. Køb matchende materiale og gøre gardiner i stedet for at købe butikken lavet vindue belægninger . Tilføj gulvmåtter til at skabe en smuk plads , der ikke koster en masse.
6

Køb egefiner eller kirsebær bejdset møbler i stedet for at købe massivt træ. Check for gulvmodeller for at spare endnu flere penge. Besøg rabat del af hvert møbelforretning at finde senge og kommoder til nedsatte priser.
7

Besøg møbler forretninger og hjem forbedring butikker til billigere priser. Du kan bygge dine egne møbler med gør det selv kits. Du sparer penge ved at samle elementer selv.
8

Brug kurve, spande , kasser og kasser til at gemme ting i stedet for at købe dyre reoler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com