Hvordan man opbygger Møbler med PVC Pipe
PVC ( polyvinylklorid) er en letvægts materiale, der er robust . Derfor er det men passende at bruge dette materiale til møbler, de fleste især , møbler til børn. PVC-rør kommer i forskellige størrelser. Man kan lave en tabel ved hjælp af et stykke krydsfiner og PVC rør til benene . Læs videre for at lære de nødvendige skridt til at fuldføre dette projekt. Ting du skal
1/2-inch tyk krydsfiner bordrundsav 2 stykker rør i PVC ( 2-tommer møbler klasse 8 meter i længden ) Hack saw4 stykker 3-vejs Rørkoblinger til 2 " PVC Pipes3 stykker 4 -vejs Pipe stik til 2 " PVC pipesRubber malletPVC Cement ( lim ) Stål afstivning eller straps1/2-inch screwsScrewdriverMedium grus sand paperTack clothPrimer paintFinishing paintPaint børste myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle størrelsen af tabellen. For et barn størrelse aktivitet eller tegnebord , vil 2 af 4 meter gør.
2

Overfør målingen til 1/2-inch tyk krydsfiner og derefter gøre cut ved hjælp af en bordrundsav . Sæt den til side .
3

Skær 2 -tommer PVC-rør ved hjælp af en nedstryger . Klip 12 stykker om 2- meter i længden hver. Disse bliver benene. Ved at skære seks stykker i stedet for kun fire stykker , vil du gøre bordet mere stabilt.
4

Tilslut alle rørene sammen om at bygge bordet rammen. Brug fire stykker af 3-vejs PVC -stik , to på hvert hjørne. Brug en lille gummihammer til at skubbe hvert rør ind i stikket åbning. Sørg for at forlade den tredje stik på hver 3- vejs stik nedad til benene .
5

Brug to stykker af 4 -vejs PVC -stik til at forbinde den midterste del . Sørg for at forlade den fjerde stik på hver 4- vejs stik nedad til benene .
6

Undersøg bordpladen ramme og sikre, at de er tætte. Påfør lim til at sikre, at de blive sat.
7.

Forbind de seks ben på hver af de stik åbninger vender nedad . Brug en lille gummihammer til at køre hvert rør til hvert stik åbning. Sørg for, at de er stramme og tilføje lim til at holde dem fra dislodging .
8

fastsætter krydsfiner fladt på gulvet . Derefter sætte bordpladen ramme på toppen af ​​det med benene stikker op .
9.

forbinde rammen til rammen ved hjælp af stålbånd (den slags du bruger til at afstive vandvarmere ) . Skrues fast ved hjælp af 1/2-inch skruer. Skru to på toppen af ​​hver stik til at skabe et "X" Dette vil sikre rammen på krydsfiner.
10

Drej bordet højre side op . Brug en medium sandkorn sandpapir til at fjerne splinter og til at udjævne de uslebne kanter.
11

Tør støv væk med en tack klud.
12

Mal bordet med primer maling og derefter med en efterbehandling farve valg . Lad det tørre natten over , før du bruger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com